21 toukokuuta 2014

Tytöt tahtoo pitää hauskaa.....

Pari päivää sitten piipahdimme Hipun ja Nellin kanssa kaupungilla. Ensin oli automme katsastus ja sitten olisi tyttöjen vuoro pitää "odotettu" shoppailu hetki ja pappa betalar :D

           Matkalla kaupunkiin................




Kyllähän nuo neitokaiset jo katsastusaseman pihalla keräsi katseita ja rapsutuksia, ja auton katsastus kävikin sitten niin supsikkaasti jotta jouduimme hieman odottelemaan kauppojen aukeamista, mutta siinä odotellessa olikin kiva hieman oikoa jäseniä pienen lenkin muodossa.

Vaan niipä se puoti aukesi ja tytöt pääsi asiakkaiksi.................





 Tytöt olivat sitä mieltä että palvelu oli hyvää ja asian tuntevaa. Sillä kun ensin oli sopiva malli päätetty niin myyjä vain vilkaisi ja heti löytyi sopiva koko ja kumpaisellekkin löytyi se lempivärikin . Niin siis Hippu ja Nelli kävi shoppailemassa hieman urheiluvälineitä eli ostos listalla oli uudet valjaat ja hihna.
No pitihän se sitte papan heltyä ja käydä tarkastamassa herkkuhylly joskos sieltäkin jotain kivaa löytyisi ja tokihan sieltä löytyi  neidit valitsivat possunkorvia illan herkkuttelu hetkeen.

Mutta kun kerran kaupungille tultiin, niin pitäähän sitä käydä samalla kaverien luona kylässä, ja isännän jutestellessa niitä näitä oli Hipusta ja Nellista kiva hieman tutkailla vilpoisalta verannalta helteistä kaupungin menoa.



         Hippu ! Voisinko miekin hieman vilkasta jookos ?



Ai vitsi mitähän noi työmiehet tuolla rakentaa tuliskohan siihen koirien iki-oma tavaratalo?

No luultavasti ei ! kaipa siihen tulee lisää näitä korkeita betonimöhkäleitä. Vaikka tiällä onkin kiva käydä, niin  on se mukava että me kuiteskin asutaan siellä maaseudun rauhassa. Ja viihtyyhän se isäntäkin siellä myös :D

Kylättelyn jälkeen sitten lähdettiinkin koti matkalle ja odottelemaan yön viileyden laskeutumista jotta päästäisiin testaamaan uudet lenkki vermeet.



Ai vitsi nää piällä onkin muuten hyvä antaa papallekkin hieman vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D

Vaan jälleen näkemisiin ja lämpöistä kesää toivoo Pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti