01 maaliskuuta 2017

Uuden alkua.....

Pupu Poimurit on viettänyt jo pitkään hiljais eloa kun on tuntunut vähän tyhmältä kirjoittaa vain tyyliin käytiin lenkillä tai käytiin metsällä, niimpä ajatuksissa onkin ollut koko blogin uudistaminen nähtäväksi jää että muokkaanko entisen vai poistanko ja teemme kokonaan uuden. Itselläni kun tuo luonto on kokonaisvaltainen harrastus ja ajatus onkin laajentaa pelkistä ajureista koko harrastuksen piiriin mitä on aina läpi vuoden niin metsästystä kuin  kalastusta ja marja/sieni metsistä aina vaellusreiteille. Eli tuosta kaikesta on ajatusta ruveta postauksia tekemään jos nyt tulee kokonaan uusi tehtyä laitan sitten kyllä tännekkin linkkiä.

Onhan toki Pupu-Poimureillakin kaikkea reiluun vuoteen mahtunut. Hippu meidän veteraanimme on vielä pirteä vaikkakin alkaa jo pikku hiljaa eläkkeelle laskeutua kun ikää mummulle tulee toukokuulla jo 12 V



Nelli taas meidän aktiivi työläisemme on siirtynyt kisakentiltä pelkästään metsästyskäyttöön ihan vain sellaisten ominaisuuksien takia jotka hieman haittaavat kisahomma, mutta metsästys toimintaa ei taas milläin lailla, niimpä Nelli tuossa viime keväänä sitten steriloitiinkin koska pennutusta hänelle ei harkittu ja se kummiskin poistaa tiettyjä sairaus riskejä ja ei tarvitse metsästyskauden aikana vahtia juoksujakaan.



Ja sitten taasen viime kesänä laumamme sai vahvistusta ja uusin tulokkaamme Didi onkin vielä uransas alku taipaleilla ikää hänellä on vasta n. 9 kk ja aika näyttää mitä hänestä tulee.



Niimpä tarhaamme asuttaakin tällä hetkellä kolme suloista piiskahäntää joiden kanssa jäniksiä koitamme aina silloin tällöin kurittaa. Kulunut  kausi nyt meni aika vaisusti ihan alueellamme vallitsevan lähes sietämättömän peto tilanteen takia ja myöskin kelit oli varsin vaihtelevat jotka myöskin paljon rajoittivat metsästys päiviä. Mutta jos harmia niin, iloakin on kuluneeseen kauteen mahtunut. On ollut kaikesta huolimatta hienoja metsästys päiviä ja ylpeänä sain myös seurata kuinka tyttäreni palkittiin  vuoden nuorena eränkävijänä se oli aivan mahtava juttu jota taatusti vielä vanhana äijän-käppyränäkin kiikus tuolissa muistelen.


Näihin talvisiin tunnelmiin päätän tällä erää mukavaa kevään odotusta kaikille toivoo Pupu-Poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti