21 tammikuuta 2013

Esittely

Vaimoni yllyttämänä rupesin pitämään tämmöistä blogia ja nimestähän tietysti pystyy päättelemään tulevaa sisältöä, mutta näin ensi alkuun on tietysti kohteliasta esittäytyä ketä tällä blogilla asustelee.

Tarhassa majailee tällä hetkellä kaksi Suomenajokoira narttua.
Ensiksi tahdonkin esitellä tarhamme vanhemman asukin kohta 8 vuotiaan neitokaisemme 
FIN-KVA Hippu......
..... Hipulla alkaa olla jo iän tuomaa arvokkuutta kasvoilla ja nuoruuden riehakkuus on vaihtunut iän mukaiseen rauhallisuuteen ja yleensä Hippu sisällä ollessaan meneekin ensimmäisenä lempi sohvalleen pitkäkseen. No joskushan sitä tietysti vanhakin nuortuu ja käy pennun kanssa leikkimään.... tai touhuaa sisällä omia "luvattomia" juttujaan.


 Ja Hipun kaverina tarhassa on kohta 2 vuotias nuori-neitokainen Nelli.......

.......Nellillä taas virtaa riittää raveltaa ainakin kolmessa tai ehken jopa neljässäkin paikkaa yhtä aikaa, niimpä Nellin lempinimi onkin ADHD   :D 
Välillä olenkin miettinyt että kuinka kaun neitin pattereissa sitä virtaa riittää, vaan taitaa vielä ainakin toistaiseksi olla uusiutuva luonnonvara, jospa se rauhallisuuskin sieltä vielä löytyy.....           ..... joskus :D


Vaan siinäpä he ovat blogin tämän hetkiset asukit, jotka samoilevat Itäisen-Suomen metsissä vuoron perään, ja heidän edesottamuksista on tarkoitus ruveta tänne kirjoittelemaan.


5 kommenttia:

 1. Jess, lopultakin suomenajokoirablogi Suomesta!!!

  VastaaPoista
 2. Yllätyin itsekkin kuinka vähän näyttäisi olevan ajokoira blogeja, mutta tästä voi tosiaan kiittää vaimoani joka minut tähän yllytti :) Ja tervetuloa seuraamaan meidän koirien elämää.

  VastaaPoista
 3. Laita tähän sivulle vielä semmoinen lukijat-juttu tuohon sivuun, niin laitan puumerkkini siihen :).

  VastaaPoista
 4. Osuin blogiisi sattumalta. Hieno juttu, että ajokoirapuoleltakin tulee blogi!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ! Vaimoni yllyttämänähän minä rupesin tänne kirjoittelemaan. Ja tervetuloa seuraamaan meidän touhuja :)

  VastaaPoista