20 marraskuuta 2013

Karhun-poika sairastaa......

No ei nyt aivan sentäs karhun-poika, mutta itselläni on tässä pari päivää jo pitänyt pientä kuumetta. Lienenkö viimeviikolla ranka savotassa päässyt vilustumaan, kun räntä sateessa vedin polttopuu rankoja käsipelissä tien varteen. No hikihän siinä tietenkin tulee ja kun ei tullut heti kotiinkaan mentyä, vaan odottelin vaimoa töistä pääseväksi, niin homma taisi olla selvä hiki ja märät vaatteet ja odottelu..... Niin siinä sit vain kävi että tautia pukkaa piälle.

Koiruudet kyllä hieman kyselevät että mitäs tää nyt meinaa kun mettään ei mennä?


"Boring !   Jahtaisko vaikka tuota kärpästä tuossa lattialla, isännän kuntoutumista odotellessa ?"

 No onneksi vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia. Kuumaa mustaherukka mehua niin eiköhän tuo lentsu siitä tokene ja jos sitä jo huomenissa tuas kokeilis kammeta metsään Nellin kans.


3 kommenttia:

 1. Syysflunssat voisi minun puolesta muuttaa kevätflunssiksi, ei menisi arvokasta jahtikautta hukkaan.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Se on nyt sitä just syysflunssan aikaa,ei tosin tarviis tulla,ei kaivata sitä tautia ja saattaa olla kovakin,kun tulloo..paranemisia sinne jahtikin sujuu paremmin terveenä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kyllä tässä etiä päin mennään aamulla tuli jo Nellin kanssa pieni treeni pyrähdys tehtyä. Sitä en nyt väitä että se olisi ollut vielä viisasta, mutta minkäs teet kun veri vetää metsään :D

  VastaaPoista