20 tammikuuta 2014

Lomautus :(

Nyt on Hippu ja Nelli viettäneet pakon edessä talvilomaa mittarilukemat ovat olleet sitä luokkaa jottei metsälle menoa ole edes voinut ajatella. Ja Vilkaisu aamulla mittariin kertoi sitä että Hipun ja Nellin lomautus jatkuu vielä, kun pakkaslukemat on edelleen aivan liian kovat metsään menon kannalta.
Eipä silti Hippu ja Nelli ole valittaneet kun kyllä nuo koiruudet on todellas viisaita. Osaavat ilmeisesti itsekkin päätellä millä kelillä sitä metsään voisi päästä. Ja eivät ole sitten turhia hötkyilleetkään, päin vastoin ovat vain nauttineet kun tarhan sijasta saavat loikoilla sisällä takkatulen lämmössä pehmoisella sohvalla.Ja vaimo ja lapset ovat olleet myös tyytyväisiä kun pakkaset on pitänyt minut poissa metsästä. Ihan vain sen takia kun meidän wc remppa on edennyt vauhdikkaasti, kun metsäreissujen sijaan vapaa aikani on kohdentunut remontointiin. Nyt onkin purku työt tehty ja alkaa  wc tilojen uudelleen restaurointi kaikkien toiveiden mukaisesti.

Vaan toivottavasti nuo pakkaset vielä sen verran lauhtuisi jotta päästäisiin vielä jänöjä juoksuttamaan tällä kaudella. :)

     Oikein raikasta talven jatko kaikille toivoo Pupu-poimurit

3 kommenttia:

 1. Jep, raikasta on ollut myös peurakytiksillä. Yli 20 astetta pakkasta hyydyttää kyllä tehokkaasti kyttäyshalut ainakin parin kolmen tunnin avokopissa istumisen jälkeen. Peuratkin liikkuvat näillä keleillä todella nihkeästi.

  Nyt kun lauhtuisi nopeasti ja pieni lumisade päälle, niin peurajahti muuttaisi kerralla luonnettaan :)

  VastaaPoista
 2. Samaa se on jänis rintamallakin liikkuvat paljon vähemmän näin pakkasilla ja kyllä pieni lumisade ja pakkasen lauhtuminen olisi tervetullut tännekkin niin pääsisi koiruudet metsään jälleen. :)

  VastaaPoista
 3. Eipä nuo koiruudet kauhean kärsiviltä näytä sohvalla loikoillessaan ;) Ilman lämpömittaria ja ilmapuntariakin ne näyttävät tietävän, milloin ei kannata pyytää päästä lenkille.

  Erityisesti sateella meillä ei ole mikään kiire ulos, mutta hetkeä ennen kuin sade loppuu, minun jalkaani tullaan raapaisemaan että jokos lähdetään. SItten kun tarkistan Helsinki testbediltä sadetilanteen, niin se näyttää sadepilvien juuri ohittaneen tämän paikan.

  VastaaPoista