13 tammikuuta 2014

Talven tuntua !

Vihdoinkin näyttäisi talvi toden teolla tulevan meidänkin leveyksille ja on sitä oikeastaan keretty jo odottaakkin. Pakkasta on reilu kymmenen astetta ja luntakin alkaa olla n. 20 cm. Kyllä sitä tulee enempi oltua talvi-ihminen. Talvinen luonto on kaunis kaikkine kuuraisine/lumisine puineen pakkasaamun auringon ensisäteiden kimaltaessa niiden pinnassa ja muutenkin talvinen luonto on kaunis ja puhdas.








 Vaan pääsi taas meidän juhtakin pitkän levon jälkeen töihin, kun tuuli on juoksuttanut kepoista pakkaslunta  tien aukkokohtiin. Mutta ei se ilman kommelluksia töihin suostunut. Vanha akku ja pitkä lepo yhdistettynä tuuleen ja pakkaseeen sai juhtamme hiljaiseksi ja eipä siinä muu auttanut kun akku irti ja sisälle laturinpiuhoihin kiinni, niin kyllä se siitä sen verran tokeni jotta sitten iltasella lumitöihin piästiin.



Ja ei sitä näin talvella saa eläin-ystäviäkään unhoittaa. talviruokintaa tarjoillaan luonnon pienimmillekkin eikä  vain riistaeläimille, kun mukava se on aamukahvin lomassa ihailla ja seurata pikkulintujenkin touhuja.



Ja kun tässä kevät-talveen on ruvettu kääntymään, niin Nelliä seuraillaan sillä silmällä jos sitä  meidän ADHD:sta tulisi keväällä "äiti" ja kun tuota pennutusta kaavailin, niin oli ehtona että wc-remontti täytyisi suorittaa ennen sitä. Joten kyllä tässä keväälle ohjelmaa on. Ja kun nyt se wc laitetaan, niin ei oikeastaan voi eteistäkään jättää entiselleen mikä johtaa taas tupaan........

              .............   Aargh jotenkin minusta tuntuu jotta perheemme näisväki on minua hieman "huijannut"  :D


No tästä se sitten alkaa.




                          Mukavaa talven jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti