24 helmikuuta 2014

Neuvola käynti :)

Tuossa jokunen viikko takaperin oli Nellin ensimmäinen ns. neuvolakäynti kun keväälle on suunniteltu pennutusta ja käytiin Sitten lonkkakuvauksissa sekä terveystarkastuksessa. muutama kerta jouduttiin ottamaan aikaa muudestaan kun rontgenfilmit ei meinannut saapua eläinlääkärille vaikka asian perään jo kyseltiin. Mutta aikanaan postikin saapui ja Nellin oli määrä lähteä lääkärikäynnille.
Paikka oli Nellille tuttu ja ei siitä tarvinnut mitään stressiä ottaa tarkastettiin vain "postit" odottelu tilasta ja sitten odottelemaan omaa vuoroa.Jaahas jokos se olisi minun vuoroni ? Ai terkkarin puolelta vain poistui päivävuorolaisia ei siis vielä no jatketaan odottelua.


Mutta ilmeisesti oli tullut hätätapaus ja eläinlääkäri oli hieman myöhässä ja kun odottelu hieman venyi niin väli ulkoilusta huolimatta välistä Nellille tuli hieman..........                    ................Tylsää


Vaan kaikki aikanaan ja Nelli pääsi vastaan otolle ja......

                    ......................... "Ensin se oli niin kuin vähän auts ja sitten se oli niin kuin et VOU mie nään kivoi värei...... ja sit se meni niin kun tillin tallin ja yhtä äkkiä kaikki vaan pimeni"
No siinä se iskän pikkanen veteli sikeitä ja päästiin suorittamaan itse kuvausta. Ja itsekkin joutui laittamaan suojavarustusta päälle. Sitten eikun asiaan.


Kun sitten kaikki oli tehty alkoi pikkuisen koti matka ja eihän jalat vielä tietenkään kanna, kun toiselta on taju poikessa  :D  No eipä huolta kyllä isi hoitaa.
Koti matkaa suoritettiin hissukseen ajaen. Ja kun en oikein raaskinut toista takapoksin puolelle tuossa kunnossa laittaa niin Nelli sai loikoilla pehmoisella takapenkillä.
                     Nelli oli kyllä koko illan todella rauhallinen.
 mitä pari kertaa haparoiden vaihtoi peti paikkaa ja oli tyttäreni hieman joutunut avittamaan kun ei ollut toinen sohvalle itse kunnolla päässyt vaikka mieli oli tehnyt.    "Uh en ota enää, en ikinä ! Se viimenen piikki tais olla likaa"


Ulkosalle Nelli sitten kampeutuikin vasta myöhään illalla ja silloinkin oli askel vielä hieman haparoiva, mutta ulkoilma teki selkeästi hyvä koska sen jälkeen Nelli rupesi piristymään ihan silmissä. Ja tuloksetkin saapui Kennelliitosta todella nopeasti ja ihan hyvältä kaikki oli näyttänyt  B/B oli kuvausten tulos. Nyt vain odotellaan juoksun alkamista joka on nyt kyllä jo viime vuoteen nähden kuukauden myöhässä. Mutta omalla ajallaan sekin sieltä sitten tulee. :)5 kommenttia:

 1. Kaikesta päätellen eläinlääkäri tujautti "varmuuden vuoksi" aikamoisen määrän ainetta Nelliin. Meinaan että kyllä illalla pitäisi jo tassujen mennä oikeassa järjestyksessä eikä kieli saisi olla enää sininen. Noista nukutuksista kun on joskus lähtenyt koiralta jopa henki, kun eläinlääkäri ei ole osannut annostella lääkkeitä oikein. Lisäksi eri roduilla on vielä erilainen sietokyky narkoosiin.
  Toivotaan että lonkat on parasta a-ryhmää ja pennutus onnistuu muutenkin hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Hups, en huomannut tuota viimeisen kuva alla ollutta tekstiä. B/B on hyvä tulos sekin.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi tuossa kun ei tullut mainittua kellon aikoja niin saa ehkä hieman väärän käsityksen. Siis me päästiin vastaan otolle vasta klo 16 jälkeen ja tais olla n. klo 22 kun ulkosalla käytiin narkoosi annettiin painon mukaan jonka tarkistin odotellessa vastaanotolle pääsyä. aikahan meille oli varattu jo paljonkin aikaisempaan vaiheeseen päivää, mutta kiire käynti myöhästytti aikataulua useamman tunnin. Eli taisi mennä n. 5 h heräilyyn :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen koira sinulla, joko on uros valittuna?

  VastaaPoista
 5. Kiitos ! kyllä sulho on valittuna, toivottavasti vaan juoksu alkas piahkoin :)

  VastaaPoista