14 maaliskuuta 2014

Höpinöitä :D

Muutama viikko on mennyt kohtalaisessa korkea liidossa. Töissä on alkanut loma-rumba mikä osaltaan hieman lisää työ määrää ja siihen päälle sairastumiset niin yli-töiksihän se menee useampanakin päivänä ja myös ne töissä vietetyt vapaat ovat pitäneet kiireisenä. Mutta onneksi vielä virtaa riittää niin että on jaksanut kotonakin touhuta remonttia tehdessä muitten kotitöiden lomassa.

Vaan välistä on täytynyt ottaa hieman irti arjesta ja tuossa vietimmekin laatu aikaa vaimon ja nuoremman tyttären kanssa, vanhemmalla neidillä kun oli jo omia sovittuja menoja (ja eihän sitä nyt enää teini-iässä vanhempien kanssa liikuta) :D

Tuossa eräänä viikon loppuna pakkasimme reppuun eväkset ja sukset autoon ja ajelimme kotipaikalleni päin ja teimme n. 10 km hiihtolenkin oikein hienossa kevät säässä. siinä luonon kauneutta ihastellessa kaatelimme tyttäreni kanssa samalla jäniksille haapoja ja puolimatkassa vietimme sitten eväs tauon.
Ja kyllä se lämmin juoma, eväsleivät ja hiilloksella paisteltu makkara maistuu raittiissa ulkoilmassa erikoisen makoisalle. Ja taisi kyllä nuorelle neitokaiselle se ylläri jälkkäri olla myös aikalailla mieluinen retki eväs. Jälleen todettiin että iskän reppu on mielenkiintoinen kapistus sieltä tahtoo useinkin pienelle erätytölle löytyä  sopivia herkkupaloja. Ja hyvin näytti suklaa maistuvan eväiden piälle :)

Ja Vaikka kiirettä onkin pitänyt ei silti olla meidän karvaisia kavereritakaan unohdettu. Vaan lenkit on tehty säännöllisesti jotta työ-kunto pysyy yllä  (myös isännällä).


Aina vaan ei nyt ihan valoisan aikaan piästä, mutta sopiva turvavarustus korvaa luonnon valon puutteen. :)
Ja oikeastaan noita huomioliivejä pidämme kyllä ihan päivälläkin. Kun kuljemme välistä myös isompien teidenkin kautta, niin kyllä autoilijoiden on meidät helpompi havannoida kun on jotain mikä erottuu selkeästi.


Vaan oikein iloista kevään jatkoa Pupu-poimureiden tarhasta ja koetamme piipahtaa kohta puoleen taas useamminkin tervehtimässä kavereita. :)


2 kommenttia:

  1. Nuo huomioliivit ovat kyllä erinomaisen hyvä keksintö, niin koirille kuin ihmisillekin, varsinkin näin lumettomilla keleillä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä :) Nyt meilläkin kun alkaa olla jo kohtalaisen lumetonta varsinkin tuolla isompien teiden varsilla. Ja siksipä tulee itsellekkin puettua liivit piälle, ja kyllä autoilijat huomioivat meidät aivan eri lailla kuin ilman liivejä.

    VastaaPoista