28 kesäkuuta 2014

Uupumusta ja rentoutumista.

Välistä on jo meinannut tuntua siltä että alkaa kaiken työ kiireen keskellä olla pientä uupumusta ja eipä olekkaan jaksanut pahemmin koneen ääreen istuuntua. Vaan välistä sitä on koettanut hieman ottaa rennomminkin. Juhannuksena tulikin sitten lämmiteltyä kesän ensimmäistä kertaa savusaunaa ja mikäs sitä sen paremmin väsynyttä kroppaa virkistäisi kuin mustan puhuvat pehmoiset löylyt :)
Mukavasti lämmitys päivänä aurinkokin helli  ja mukava olikin puuhastella ulkosalla. Edellisenä päivänä tyttäreni kanssa hieman raivailtiin saunan ympäristöä ja vaihdettiin uudet kivet kiukaaseen, ja samalla tulikin hieman jo suunniteltua saunan julkisivun uudistusta. Syksyllä kun tulee pyöreitä vuosia mittariin, niin tarkoitus olisikin jonkinlaiset juhlat sitten järjestää ja tuota saunaakin oli meininki lämmitellä joten jos nyt uusisi rappuset ja samalla hieman isontaisi niitä  jotta olisi sitten mukava löylyjen välissä ulkosalla vilvoitella. Tyttäreni minulle jo tekinkin pienoismallin millainen saunan uusi ilme olisi, ja taitaa olla tuossa neitokaisessa hieman arkkitehdin vikaa oli sen verran hyvin asiaan perehdytty :)
WC kuulemma tulee viereen ja uusi liiteri myös ja myös kylpytynnyri kuuluu suunnitelmaan. Taisi kyllä hieman äiti sitä juohdutella mieleen :D Vaan jos sitä nyt tänä kesänä aloittaisi ihan vaan uusista rappusista/terassista :D

Mutta astukaa toki peremmälle.......


Kyllähän nyt tietysti hieman kirvelee silmiä ja käy hengen piälle kun tulet on pesässä.


Mutta kyllä nämä päivän savusukellukset sitten maksaa vaivan takaisin. Kiuas on tehty niin kuin oli synnyin kodissanikin niin sanottu pönttöuuni. arvelin sen olevan lasten kanssa hieman turvallisempi kuin isokivikasa ja löytyt tuollakin saa todella pehmoisen ja miellyttävät.

Mutta kohtapa sitten otankin vastan kainaloon ja pehmittelen hieman kivistäviä jäseniä :)

             Mukavaa kesän jatkoa toivottelee pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti