25 elokuuta 2015

Mennyt kesä

Tervehdys taas pitkästä aikaa ! valitettavasti postaukset on jäänyt kuluneen kevään ja kesän aikana pois kaikenlaisten kiireiden myötä joista kyllä kirjoittamista kyllä riitäisi, mutta yksin kertaisesti ei omat voimavarat antanut myöten juurikaan koneen äärellä istua. mitään pitkää romaani postausta kesästä en aio tehdä vaan puhukoon pinta puolisesti kuvat puolestaan.

 peltotyöt riistan hoitoa ajatellen kuuluui alku kesään

Kevään ja kesän aikana on tehty omin hartia voimin sauna remonttia.... lattiat piikattu lekalla ja lihasvoimalla auki n. 20 m2 kannettu kellarista käsipelissä pihalle ja samoiten kaivettu valun alta savimaata pois ja sankoilla kannettu pihalle tilalle sepeliä jne.... ja nyt uusi valu odottaa kuivamista jotta pääsee jatkamaan töitä.Pientä pihan sipistelyä ohjelmaan myös on kuulunut.


Kavereita ei tietenkään unohdeta ja kunnosta kesän aikana pidettiin huoli Hippu otti lenkki kilometrejä kuluneena kesänä 1100 km ja Nelli 1970 km  minulle on kunnia asia jotta koirat voi hyvin ja on kunnossa heti kauden alusta.

Toki välillä hieman rentouduttiin ja käytiin vähän kalassa sekä marjassa.

Heinätyöt on tietysti joka kesäinen ohjelma.Vähän on juhlittukkin.......  Synttäreitä, ajokortteja......... Niin ne vaan lapset kasvaa


Nyt on jo keretty käydä muutamat terveisetkin jänöille kertomassa ensi viikon varalle......

 Niin ja tietysti kaiken muun lisäksi on täytynyt tuo leipä työkin hoitaa josta muutaman päivän päästä pääsenkin ansaitulle 4 vko:n lomalle.


Niinpä se kesäkin siinä tuli ja alkaa olla pikku hiljaa ohi ja ensi viikolla pääsemmekin Hipun ja nellin kanssa tosi toimiin. Joten oikein antpoisaa ja mukavaa jahti kautta kaikille kamuille toivoo Pupu-Poimureiden väki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti