26 maaliskuuta 2013

Kesää odotellessa.....

Auringon paistaessa jo lämpöisesti alkaa multasormeakin syyhyttää ja onkin jo valmistauduttu tulevaan kesään. Nuoremman tyttäreni kanssa meillä onkin ollut perinteenä laittaa chilejä sekä vihannespaprikoita kasvamaan kesäksi. Viime kesä kun oli sateinen ja kylmä niin sato jäi huonoksi nyt ennakoimme enempi ja idätys suoritettiin hyvissä ajoin, taimet on jo päästy koulimaan omiin ruukkuihinsa kasvamaan ja odottamaan kesän lämpöä ja kasvupaikkoja ulkona lämpöpenkissä sekä pienessä kasvihuoneessa.


Kyllähän noista tulee puhdasta luomu herkkua ja ennen kaikkea on lasten kanssa mukavaa yhteistä puuhaa, kun ne kasvattaa ja hoitaa aina sadonkorjuuseen asti itse. tytärkin on aina innolla odottanut kevättä jotta pääsee taas kasvatus puuhiin, ne on niitä elämän pieniä, mutta tärkeitä asioita yhteinen aika ja tekeminen :)

                          Herkullista kesän odotusta :)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis totta kai ! Vielähän ne varmaan kerkeis vai mitenkä lämpöistä teillä sit kesällä onkaan ja kasvihuonehan jatkaa kasvuaikaa kummasti. :)

   Poista
 2. Mun piti jo aikoja sitten käydä sulta kyselemässä, mutta minkäs tekee kun muisti tökkii. :D Muttasiis, nitä kautta Virkku on sun koiralle sukua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärtääkseni niitten mummit on sisaruksia :)

   Poista
  2. Ahaa. Minkä niminen se sun sukulaiskoira on? :)

   Poista