20 maaliskuuta 2013

Odottavan aika... .....ei aina ole pitkä

Vaikka nyt koirien kanssa ei päästäkkään maastoon niin ei sitä yleensä silti tule jumiuduttua tupaan.
Luonto kun näyttelee hyvinkin tärkeää osaa elämässäni niin harrasteet ovat sitten sitä myöten. Kesäisin tulee vietettyä aikaa kalavesillä ja metsiltä soille tulee kuljettua, marjastellen,sienestäen ja kameran kanssa kulkien aina pitkälle syksyyn asti. Ja nyt varsinkin kevät auringon paistellessa alkaa tuota liipasin sormea syyhyttää kameran puolelle, ja mieli tekevi samoilemaan eväiden ja kameran kanssa ihailemaan luonnon kauneutta.

Tässä on joitain otoksia vuosien varrelta mitä on tullut räpsittyä.....  

                      ............... Ja nämä sit on nyt vaan tämmöisen harrastelijan otoksia.


Nyt kun tuossa vähän aikaa sitten tuli vielä hommattua lisää kalustoa kuvaus puolelle niin kovasti olisi menevän mieli kohti erämaita. Tällä hetkellä kuvia tulee oteltua Canonin EOS 30D putkia on canon 70-200 mm ja siihen 1,4 x telejatke ja sit on 18x55mm canoni pikkuputki. Haaveena on saada macroputki lähikuvausta ajatellen vaan näillä mennään toistaiseksi ja jos sitä nyt pääsiäisen aikaan ilmat sallisi niin voisi lähteäkkin piipahtamaan kuvausreissulla.

Iloista kevään jatkoa toivoo Pupu-poimurien väki


3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia oletkin napsinu,hienoja♥,minä kan sostoo pläjäytin sellasen jalusta kameralleni,et ois parempi kuvata ja kuvat tulis selkeempiä,eivätkä sameita:(,kiehtoo luonto eritoten kuvata ja sen eläimistöä myös,jänöstä en ole päässy kuvaamaan,toki tilanteita ois ollu,vaan kamera puuttunu silloin:),Kiitos samoin sinulle mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia!!! Kameran silmän kautta katsoen on maailma aivan erilainen :).

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tuula ja Tansku. Ei sitä hyvää jänö kuvaa ole vielä itsekkään saanut otettua, kun eipä tuota järkkäriä tule metsästys reissuilla mukana kannettua. Vaan kyllä se tosiaan maailma on ihan erillainen linssin läpi katsottuna, kun vaan joku päivä oppisi pysäyttämään ne hienot hetket ja asiat kuvalle edes suht hyvin, no joka tapauksessa kuvauskin on mukava harrastus joka tuo luonnon eri tavalla lähelle. :)

    VastaaPoista