06 joulukuuta 2013

Lunta tulvillaan......

Niin se näyttää viimein talvi tulevan ihan oikeasti, ainakin lunta on satanut niin että aurauskalustoon on täytynyt turvautua jo parikin kertaa. Aikaisempi kalusto alkoi jo vedellä viimeisiään, ja katsoin korjattavaa olevan niin paljon, että parempi oli etsiä uudempaa kalustoa. No onneksi eräällä ystävälläni oli jo useamman vuoden ollut lumilinko varastoituna, kun itselleen oli ostanut isomman lingon samalla kun oli tullut taloon isompi traktorikin. No meidän työjuhdalle se oli aivan passelin kokoinen joten kaupat siitä hierottiin. Maanantaina tuli haettua linko pihaan ja heti pääsi testaamaan kuinka tuo vanha vähällä käytöllä ollut lumenviskoja pelaisi. Hyvinhän se toimi käynti oli tasainen ja hiljainen ja lumi tuli torvesta pihalle komeassa kaarerssa. Ja samalla reissulla tankattiin traktorikin joten nyt saa se lumimyräkkä tulla, kaluston puolesta ollaan valmiina.


Ja on se mukava kun talvi saapuu, kun itse sitä tulee oltua enempi syksy ja talvi ihminen. Pakkanen ja viima ei haittaa pistää vain lämmintä ylle, niin sillähän se on hoidettu. Luonto on syksyllä ruska-aikaan kuin kauneimmassa juhlapuvussaan ja  talvella niin puhdas ja kaunis kun lumihuntu peittää maan. Onhan toki luonto aina sellainen lepopaikka minulle niin keväällä kuin kesälläkin syksyn ja talven lisäksi. Ja kyllä siinä sielu lepää ja kiittää Taivaan Isää kaikesta siitä mitä Hän on meidän iloksemme luonut.

               Mukavaa viikon loppua kaikille toivoo pupu-poimurit
1 kommentti:

  1. Kyllä näin on,luonto on pukeutunut kauneimpaan pukuunsa nyt,lumihuntu yllänsä..Täällä kans on satanu lunta tosi paljoon ja ei kun linko perään ja menoks,talvi on tullut todellakin,.Hyvää joulun alus aikaa sinne!

    VastaaPoista