10 joulukuuta 2013

Pientä juhlaa :)

Viikonloppulla tuli hieman juhlistettua normi arkea. Viikolla kun vanhempi tyttäristämme suoritti muusiikkiopintojensa päättökokeen pianossa. Erittäin hienosti neitokainen oli tutkinnossa soittanut vaikka hieman olikin jännittänyt.  Mehän  ei tietenkään saatu olla kuuntelemassa tutkinnon suorittamista, joka toisaalta saattoi olla ihan hyväkin saipahan keskittyä rauhassa. Kun olihan siinä jo jännitystä tarpeeksi , kun tutkinto lautakunta seurasi korvat ja silmät tarkkana kokeen suorittamista.

Ja tätähän tietenkin piti hieman juhlistaa joten viikonlopulla olikin sitten tarjolla lounaalla. Chateaubriand, linnanperunat, uunijuureksia ja bearnaisekastike.
          Jälkiruokana tarjosimme jouluisesti glögiä sekä suklaakakkua

Ja kakkuhan on tietenkin erittäin "terveellistä", kun pohja täyte ja kuorrotus sekä koristeet ovat enempi ja vähempi suklaista.  Täyte täytyy jo valmistella edellisenä päivänä sulattamalla kermaan suklaa, sitten vain jääkaappiin odottamaan, jotta siitä saa suklaavaahtoa. Kun kakku on kasattu päälle tulee ensin marsipaani ja siihen sitten päälle suklaakuorrutus koristeet tehdään tummasta suklaasta.


                         Ja lopputulos...........

                 Makoisaa viikkoa toivottelee Pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti