12 joulukuuta 2013

Taas loskaa :(

Näin se vain kelit reutoaa eessun taassun..... Vasta oli, pakkasta liki kolmekymmentä ja lunta tuprutti tuutin täydeltä ja nyt taas lämmintä ja sataa vettä !

No nyt olisi kelit sallinut ajattaa jänöä ja Hipun kanssa tuossa vasta kävimmekin metsällä, mutta jänö osasi juosta sellaisessa rysyssä jotten sitä näkemään päässyt. Nelli taasen vielä viettää sairaslomaa kun koe reissulla käpälät sai hieman vaurioita joten nyt olen antanut tytön huilia, vaikka Nelli itse on sitä mieltä jotta kyllä tässä metsään voisi lähteäkkin.

Ja olisi kaiten tässä aihetta itselläkin pieneen VP:hen, kun tuossa jokunen päivä sitten tuli otettua jäisiltä rappusilta pienet ilmaveivit ja nyt sitten selkä oireilee pieniä kiputiloja. Vaimo-kulta on kyllä potkinut tuonne terveyskeskuksen suuntaan, mutta kun sitä on tämmöinen perinteinen Suomalainen mies niin..........  No kait sitä odottaa että vähintään olis puolipäätä kainalossa ennen kuin menee vaivaamaan hoitohenkilökuntaa. :D


                   Tältä se näyttää tänään............                  Räystäiltä tippuu vesi.....


                 Ikkunat ovat vesihöyrystä kosteat.....


                Pihatiekin alkaa pehmetä ja loskaantua.......


Ja viikonloppuna oli alun peräinen tarkoitus viettää veljeni kanssa jänisjahti viikonloppu, mutta sääennuste näyttää siltä jotta ei ole metsään asiaan ainakaan koirien kanssa. Huomisesta alkaen pitäisi taas pakastua ja viikonloppuna olla jo jälleen reilu 20 astetta pakkasta. Saa nähdä miten pitkä paussi tulee, kun nyt on aivan läpimärkä suojakeli ja nyt kun pakastuu niin kova hankihan sinne tulee ja eipä silloin voi kamuja jänön perään laittaa. Vaan näillä se on mentävä mitä Luoja meille antaa ja jos kelit ei salli jahtia, niin sitten nikkaroidaan joululahjoja ja lämmitellään uunia.
          Mukavaa loppu viikkoa toivottelee Pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti