24 maaliskuuta 2014

Hyöty liikuntaa

Työ joka lämmittää monta kertaa ensin metsässä ja sitten pihassa pariinkin kertaan ja vieläpä talvellakin tulen räiskyessä iloisesti uunissa ja takassa. Ja kyllä tämä lämmitti mieltäkin kun kaverini alku talvesta soitti ja tarjotteli rankasavotaa. Hän kun ei raaskinut metsää raivata niin jotta raivattu aluspuusto olisi vain jäänyt happanemaan metsän pohjalle. Ja kun itselläänkään ei ollut tarvetta tarjosi sitten minulle pientä savotaa ja ilolla tarjous vastaan otettiin. Talvella jahti aikaanhan ei tietenkään aikaa ole halkosavotaan ja rankakasa saikin odottaa kiltisti pihassa kevätahavia.

Niimpä sitten tämän vapaa päivän aamu tuli vietettyä hyödyllisen liikunnan parissa. Ja laitoin pölliä poikki, muttein vielä pinoon ja jos sitä vaikka huomenissa sitten aloittelisi fiskarssin heiluttelua ja aloittaisi halkomis urakan.
 Ja onhan tuo tosiaan erittäin hyvää liikuntaa ja kun aamupäivän urakoinnin jälkeen vielä käytiin lenkillä Hipun ja Nellin kanssa niin jos sitä olisi jo tämän päivän urheilu kiintiö täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti