03 huhtikuuta 2014

Pientä töminää

Paljon taas on kerennyt tapahtua viime käynnin jälkeen ja ei sitä oikein tiedä että mistä aloittaisi.

No jos läksisi näistä meidän onnellisista perhetapahtumista. Lampolaamme on alkanut tulla kevät ja ensimmäiset pienokaiset on syntyneet. Karitsoivast lampaat on jo kaikki vuoninut ja vuohien puolelle vielä odotetaan lisäystä. Siitä kiitollisia ovat nuo suomenlampaat että karitsoinnit ovat menneet aina todella hienosti, yleensä kun menee aamunavetalle on saanut huomata yön aikana väkimäärän lisääntyneen :) Yhden kerran olen joutunut avustamaan karitsoinnissa ja tämä kyseinen mamma onkin jo päästetty "eläkkeelle" ja saakin viettää leppoisia päiviä muun lauman mukana.

Ja yleensä sieltä karitsoista löytyy se oma suosikki ja tänä vuonna sydämmen valloitti pieni tyttökaritsa, joka syliin otettaessa painaa aina pienen päänsä vasten olkapäätäni ja tuhisee hiljaa kuunnellen silittelyä ja rapsuttelua. Se pienen sorkan kiire pysähtyy sylissä ja poiskaan ei siitä kiire ole :)

Vaan saanen esitellä.......

                                   ..............Hile
 
             ..................Ja veljensä Ben                        Toisia pienokaisia en vielä kehdannut häiritä salama valojen loisteella, kun ovat vasta muutama päivä sitten syntyneet.


            Vaan oikein iloista kevättä toivottelee Pupu-poimurit

4 kommenttia:

 1. Söpöjä ovat ja lumien tultua myös todella herkullisia :D Ystävälläni on lammastila ja sieltä kautta joka syksy/talvi karitsan pari saan myös omaan pakkaseeni. Oikeastaan häntä varten olen tehnyt tämän toisen blogini: ( www.lammasreseptit.com ) jos tässä kohtaa on sopiva mainostaa...

  VastaaPoista
 2. Täytyypä käydä kurkkaamassa tuota blogia ja kyllä lammas on erittäin maukasta ja tässä lähipäivinä täytyykin kyllä yksi edellisistä .......... No se on sitä elämän kiertokulkua se.

  VastaaPoista
 3. Onpa suloisia::) meille muutama vuosi sitten syntyi Tigru ja Nasu ja tulikin ihan parasta rosvopaistia.

  VastaaPoista
 4. Onhan noi aikas lutusia. neljä niitä jo viipettää lampolassa ja vuohien puolelle vielä odotellaan lisäystä. Rosvopaistihan on erittäin maukasta, joskus eräillä juhlilla oli erään kosovolaisen tuttavamme tekemänä sellaista kokonaisena hiilloksella kypsytettyä lammasta. oli muuten aikas hyväåä sekin.:)

  VastaaPoista