13 toukokuuta 2014

Treeni päivä

Tuli taas piipahdettua tyttären kanssa ampumaradalla hieman harjoittelemassa. Vaikka kyllähän tuo neiti tuelta napsuttelee mukavasti tauluun, mutta tämän kesän harjoittelu ohjelmassa onkin vapaaltakädeltä ampuminen.

Niin kuin asiaan kuuluu niin harjoittelu aloitettiin kylmäharjoitteluna eli ilman panoksia. Aluksi otettiin hengitysharjoitus ja samalla tähtäämistä ja oikeassa kohdassa puristus tätä harjoiteltiin ja kun homma tuntui sujuvan kylmiltään olikin aika kokeilla ihan oikeasti. Vaikka aluksi näytti hieman jännittävän kun opeteltava asia oli uusi, mutta siitä se vaan neiti heitti jännityksen taka-alalle ja ensimmäiset neljä laukausta läksi kohti taulua.
Täytyy kyllä sanoa että kyllä neidillä on käsi paljon vakaampi kuin viime kesänä, mutta onhan sitä jo ikää sekä kasvua muutenkin tullut vuoden aikana lisää. Ja viime kesänä taidettiin kokeilla yksi kerta vapaalta kädeltä, mutta silloin se tuntui vielä hankalalta joten silloin harjoittelut suoritettiin tuelta. Mutta nyt kun tuo ase pysyy hyvin hallussa niin tuet jätetään kokonaan pois.

Ja aivan mieletömän hienosti neiti veti ensimmäisen treeninsä ! Neljä ensimmäistä yksi karkasi ohi taulun taisi olla pieni laukaisu virhe, mutta kolme laukausta kyllä tiesi paikkansa.


 Ja tuota samaa rataa likipitäen hän sitten koko treenin veti. ja tuosta onkin sitten taas hyvä jatkaa harjoituksia.


         Kesän jatkoa toivottelee tuas Pupu-Poimurit :)

2 kommenttia:

  1. Hieno homma ja mukavaa yhteistä tekemistä. Tuosta tulikin mieleeni, että pitäisiköhän käydä radalla harjoittelemassa vielä ennen kuin poika lähtee armeijaan. Täytynee käydä kysymässä josko ehdittäisiin :)

    VastaaPoista
  2. Se on hvyä,jotta tekkee noita treeni ja harjoittelu päiviä,siitä sitä oppii :)

    VastaaPoista