07 toukokuuta 2014

Kauden päättäjäiset

Niin se vaan kaikki kivakin päättyy joskus niin myös tämä metsästyskausikin. Ihan viimeiseen majava jahtipäivään asti emme pystyneet puronvartta vahtimaan kun tuo leipätyökin täytyy hoitaa :D. Vaan paria viimeistä päivää lukuun ottamatta sitkeästi istuimme puron äärellä tyttäreni kanssa. Tänä keväänä majavat jostain syystä liikkuivat ihmeen vähäisesti ja monestikkin vasta ihan pimeän aikaan ja paljoa kontakteja ei tullutkaan, ja nyt sitten jäivätkin lattahännät uiskentelemaan kesäksi meidän osalta. Vaan siksipä tämä metsästys harrastus onkin mukavaa kun koskaan ei ole yksikään reissu samanlainen ja ei se saalis ole se pääasia, ja sitä paitsi kun se riistasaaliin eteen tekee töitä maistuu sitten ruokakin paljon paremmalle.

Kyllähän me toki majavia näimme. mutta kun minulla on periaate jotta veteen ei ammuta niin tyydyimme vain katselemaan tuota luonnon omaa rakennusmestaria. Vaikka tosiaan odottelimme aina ilta pime'ään asti niin ei majavat halunneet maille valoisan aikaan nousta. no Syksyllä jatkamme harjoituksia jonka jo tyttäreni kanssa sovimmekin viimeisellä jahtireissulla. :)


Tottuneesti jo tuolta nuorelta neidiltä jo aseen käsittely käy. Ase lataukseen hieman ennen puroa jottei turhia ylimääräisiä ääniä sitten passipaikalla tule. Ja näissä tilanteissa on aina hyvä kerrata turvallista aseen käsittelyä jotta asiat jää sinne takaraivoon ja on sitten itsestään selvia automaatioita, kun neiti on siinä parhaassa oppimis iässä joten nyt sitten kerrata, kerrataan ja kerrataan :D


         Ja eikun kohti passipaikkaa .........




Odottovan aika ei välttämättä ole pitkä. Välistä on mukava napostella eväitä ja jutella , mutta siltikkään ei purosta katse irtoa :D




Siellä se kävi vaan eipä vielä uskaltanut syönnökselle nousta. Vaan hyvää kesälomaa metsän eläville syksyllä taas palataan.



          Oikein iloista kevättä  toivottelevat Pupu-Poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti