05 elokuuta 2014

kesä tunnelmia

Vaikka kesän aikana onkin uskollisesti pidetty kunto-ohjelmaa yllä ja kilometrejä on kertynyt vähintäänkin mukava määrä, ja tällä hetkellä onkin juoksutus kilometrejä takana reilu 1200 km. Vaikka kyllähän tuo hieman kyselee isännän voinavaroja. Lenkit kun on täytynyt tehdä yö aikaan koska kelit on päiväs aikaan aivan liian lämpöiset. Mutta enpä siltikkään yhtään hetkeä tien päällä kavereideni kanssa vaihtaisi pois, kun on kuitenkin ilo katsella hyvin voivia koiria tietäen että jokainen valutettu hikipisara maksaa itsensä takaisin moneen kertaan jahtikauden aikana.

Vaan on sitä välistä nautiskeltu auringon lämmöstäkin ja loikoiltu pehmoisella nurmipatjalla kotipellolla haaveillen tulevista railakkaista ajoista. Hippu ja Nelli aivan silmin nähtävästi nautiskelivat lökö hetkistä isännän kanssa. välistä pötköteltiin kainalossa ja välistä luotiin kaihoisa katse kohti jahtimaita.


Kauaa ei enää tyttöjen tarvitse haaveilla kun muutaman viikon päästä pääsee jo hieman harjoittelemaan ja ottamaan tuntumaa kauden tuleviin haasteisiin. Ja kyllä noilla tuo sisäinen kello tikittää todella tarkasti kun varsinkin Hipun käytös muuttuu kun syksy alkaa lähestyä. Vanhempi konkari kyllä tietää tarkkaan koska pääsee irroittelemaan, ja niinpä sitä kiehnätään entistä enempi isännän tykönä ja huomio toisia perheen jäseniä kohtaan hieman vähenee. :D

Mutta sen verran jo tulevaa kauttakin aloiteltiin jotta tuli jo ilmottauduttua ensimmäisiin ajokokeisiin Nellin kanssa. Ja tulevana kautena keskitytäänkin Nellin koepuoleen ja Hipun kanssa tehdään ihan vain puhtaasti metsästys reissuja nin kuin viime syksynä asia Hipun kanssa sovittiin jotta hipun kisahihna on kiinni pysyvästi ja metsään mennään vain tositoimiin ja turhaan ei enää tarvitse jänön perässä juosta.

Mutta oikein lämpöistä ja leppoisaa loppukesää kaikille kavereille toivottelee Pupu-poimurit Hippu ja Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti