26 syyskuuta 2013

Riti rati ralla tuli talvi halla......

No ei nyt ihan, mutta alku ainakin. Nyt on jo kahtena aamuna sadellut lunta ja lämpömittarikin näytti jo 0 celsiusta. Eihän tuo nyt vielä pitkään pysy kun sulaa lähes samoin tein , mutta aamusella auto oli aivan lumessa ja katot myös ja näytti maakin hetken aikaa valkealta.

Aamusta kun olin vienyt tyttäreni kouluun minulla alkoikin kasvikoppini tyhjennys. Nostelin chilit ja paprikat sankoihin ja sisätiloihin, kun vihreitä hedelmiä vielä noissa oli joten en raaskinut jättä niitä vielä pois.

Ensin pieni muotoinen tuholaistorjunta ja sitten siirrän  kuistille kun siihen saa helposti lisä lämmitystä tarvittaessa jos vaikka saisi loputkin vielä kypsymään. Ja ei sää ennuste tämän kummoiselta näytä, mutta en minä valita rupeaapahan koirillakin olenmaan työskentely helpompaa kun maastoon tulee kosteutta ja ylimääräiset hajut katoaa. Ja ei minulla sormetkaan tule palelemaan, kun voitin tuolla blogi arvonnassa upeat villalapaset jotka oli ihan kuin mitatilaus työnä tehdyt :) Kiitos vielä lämpöisestä paketista tekijälle sekä voitto arvan nostajalle :)


      Vaan raikasta päivää kaikille täältä alkavan talven keskeltä :)

1 kommentti:

  1. Hyvä kun tulee lapasille käyttöän;). Tyttö tilasi tänään itselleen taas uudet talvea varten uudessa värissä.

    VastaaPoista