02 syyskuuta 2013

Pika postaus :)

Tulin tässä pikaisesti pipahtamaan koneella loma kiireen keskellä :) Niin tänään on ensimmäinen lomapäiväni ja tästä eteen päin sitä jatkuu kolme viikkoa ja tämä viikko onkin buukattu jo täyteen ohjelmaa.

Tämä oli harvinainen syksy ja eikä kyllä oikeastaan ole aikaisemmin moista sattunutkaan sen jälkeen kun sydämmeni meni ajokoira harrastukselle. Niin minä en ollut 1.9 metsässä vaikka jänisjahti alkoikin, juu kyllä olen terve fyysisesti sekä henkisesti ei paniikkia :D  Tuossa jo aikoja sitten pyydettiin sellaiseen vertaisryhmän tapahtumaan mukaan pitämään nukketeateria, kun joskus on tullut tehtyä sellainen muppet-nukke. Silloin jo oli tiedossa kyseessä olevan päivän jolloin alkaisi jänisjahti, mutta pidin kuitenkin tärkeämpänä ilahduttaa Down-lapsia ja en epäröinyt hetkeäkään lähteä mukaan. Sillä mitä nyt jos sitä aloitusta nyt yhdellä päivää siirtää eihän ne jänikset nyt sieltä mihinkään karkaisi.

Vaan tänään sitten aloitettiin jahti tyttäreni kanssa kun hän oli saanut koulustakin sitä varten vapaata, mutta taidan siitä laittaa erillisen postauksen kunhan tässä kerkeän. Vaan jälleen täytyy kiirehtää, kun pitää pakata vielä reissu vermeet, kun huomenna on tarkoitus lähteä lomareissulle ja olenkin sitten jonkun aikaa poissa kuvioista. Lähdemme huomenna Nellin kanssa katselemaan jäniksiä toiseen pitäjään ja saa nähdä tuleeko murre-erot kompastuskiveksi Nellille että ymmärtääkö ne jänöt sit mitä toinen käskyttää :D Vaan siitäkin sitten tarkemmin myöhemmin.
               Hyvää syksyn jatkoa toivoo Pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti