11 kesäkuuta 2013

Leiri elämää ......

Nyt sitä on pikku hiljaa kotiuduttu ja palauduttu leiriltä. Leirin ohjelma oli tiivis, mutta ei näyttänyt haittaavan tahtia tyttäreni nautti silmin nähtävästi leiristä ja heti oli sitä mieltä että ensi kesänä pitää päästä uudelleen.

Ja hyvin näytti Hippukin viihtyvän leirillä, vaikka hieman jännitin kuinka hän suhtautuu teltta majoitukseen, niin ei se ollut mikään ongelma nautti vain tilanteesta pentu ei härki kimpussa ja sai olla meidän välissä  :)
                   Joko sitä pitäis ruveta nukkumaan ?????


                    Ja tää on sit mun paikka !!!

Ja ei Hipun olo ollut yhtään tukala päivisinkään kun rapsutuksia riitti tasaisin väliajoin muiltakin kun vain isäntä väeltä. Tyytyväisenä Hippu  loikoili teltan eteisessä päivisin, alussa vain hieman piti itkeä jos poistuimme näköpiiristä. Vaan pian sitten Hippu luotti että kyllä ne tulee takas vaikka välistä johonkin menevätkin. Ja jos kävimme jossain pidemmällä niin Hippu oli mukanamme tietenkin. Ampuma radallakaan ei tarvinnut turhaan jännitellä olihan se jo tuttua touhua sielläkin tyytyväisenä köllötteli oman auton varjossa ulkosalla kun kelikin suosi. Parina iltana kyllä ukkoskuuro sateineen kävi tervehtimässä, vaan onneksi teltta toimi niin kuin pitääkin ja sade pysyi ulkopuolella.

Lenkillä oli mukava käydä läheisillä metsä poluilla ja kun pupuja ei ollut näkösällä niin piti sitten hieman oraville pitää jöötä. Sattui leirin ekana aamuna kun oli leirin avaus ja tutustuminen, orava tulemaan siihen kuusen oksalle. Niin Hippu oli sitä mieltä et tää ei kuulu kuin vain leiriläisille ja päästikin sitten ilmoille liki pitäen ajohaukut joka tietysti herätti pientä hilpeyttä ja kevensikin sopivasti alku jännitystä :)


Vaan niin aikanaan leirikin loppui ja oli sitten aika palailla kotiin, mutta ennen kotiin menoa kävi sitten Hippu synnyin kodissaakin kertomassa kuulumisia, kun siinä lähellä sattui leiripaikka olemaan ja kovasti kennelin väki ilahtui kun kasvattiaan näkivät.

   Vaan oikein mukavaa kesän jatkoa ja hei tas seuraavaan kertaan  :)  2 kommenttia:

  1. Mää katoin tota toista kuvaa naamakirjassa silleen Nelli... Hmm... Oiskohan tää, ei ei se voi olla Pupupoimureiden Nelli, mut olihan se!:D

    VastaaPoista
  2. Juu kyl Nelli ja Hippu välillä pyörähtää sielläkin, mutta noissa kuvissa on tällä kertaa Hippu, kun Nelli oli kotosalla ja Hippu vain oli leirillä mukana. Olis voinu mennä leiriohjelma uusiks jos toi meidän ADHD:kin olis ollu siellä :D

    VastaaPoista