18 kesäkuuta 2013

Treeniä ja pientä kisailua :)

Kävimme tuossa nuoremman tyttäreni kanssa ampumaradalla harjoittelemassa, ja neiti napsutteli aivan innoissaan pienoiskiväärillä tauluun. Ensin täytyi vain kohdistaa kiikari, kun olin lyhentänyt perän tytölle sopivaksi, vaan kun kohdistukset oli suoritettu hyvin tuntui tauluun käyvän. Hetken siinä harjoiteltuaan tyttäreni halusi haastaa Isän pieneen kilpailuun. matka 60 m ja viisi laukausta ihan viralliseen tauluun.

No pitihän minun lapsen iloksi kisaan ryhtyä.............


                             ................  Mikä sitten kyllä osottautui virheeksi tyttäreni sitten näytti tällä kertaa marssi järjestyksen, neiti siis otti ja voitti tuon meidän leikkimielisen kisan.

No ylpeähän sitä voi lapsestaan olla kun opetukset ovat mennet perille. Ja tietenkin voittajan piti saada palkinto. Mitalleja ei nyt jaettu, mutta karkkipussi tuntui käyvän vallan mainiosti mitallin sijasta.
No ei sitä itselläkään huonosti osunut 2x10 2x9 ja viimeinen laukaus vain karkasi taulun reunalle ja siinä peli sitten ratkesi tyttären eduksi. ja turhapa sitä on mitään selityksiä keksiä, kisa mikä kisa ja tyttö oli tällä kertaa parempi. Ja sen kyllä huomasi kun toinen kotiin palatessa loisti kuin Naantalin aurinko. Ja jotenkin minusta kyllä tuntuu että, voin tästä vielä kuulla kerran jos toisenkin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti