01 kesäkuuta 2013

LOMAA !

Nyt sitten alkoi tarhan isännälläkin kesäloma. Sinänsä kyllä outo ajankohta näin metsissä viihtyvälle erästelijälle, mutta nyt onkin vain viikko lomaa joka on tavallaan sijoitus tulevaisuuteen. Eilen nimittäin perheemme juniorille kolahti postilaatikkoon kauan odotettu kirje. Ensiviikolla lähdemme nuorimmaisen kanssa kahdestaan reissuun joten kirjoittelu jää sitten vähäksi aikaa tauolle, mutta postaamme sitten lomareissun jälkeen kuulumisia, sillä tarhamme vanhempi ajuri-neito lähtee meidän kanssamme reissuun.

Niin Hippu pääsee tyttäreni mukaan ikään kuin onnen maskotiksi mukaan eräleirille. Kun tuo nuorempi tyttäreni on todella kiinnostunut metsästyksestä ja tuosta ajokoiraharrastuksesta tai siis ylipäätään luontoon liittyvistä jutuista, niin tokihan tyttöä pitää kannustaa ja siksi vietämme tuollaisen isä-tytär leiriloman. Tuo leiri on ollut todella odotettu juttu kun pari kuukautta sitten sinne ilmottauduttiin, niin siitä lähtien on laskettu viikkoja ja päiviä sekä iskää on muistutettu tasaisin väliajoin leirin lähestymisestä, ja kun sitten eilen leirikirje kolahti postilaatikkoon niin kyllä tyttärelläni oli ilo ylimmillään. Mutta kerromme sitten Hipun leiri kuulumiset kunhan kotiudumme.

vaan nyt otamme hetken rennosti loman kunniaksi, kun kelikin on niin kuuma jottei oikein voi vielä lenkillekkään lähteä vaan odotamme illan viilentymistä.
   Oikein leppoisaa kesää sekä lomaa toivoo pupu-poimurien väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti