20 kesäkuuta 2013

Valmennusta.....

Nuorempi tyttäreni kun on innoissaan käymässä metsästys korttia, niin siihen liittyvää toimintaa on koetettu nuorelle lomalaiselle hieman järjestää. Ja siltä tiimoin kävimmekin eräleirillä ja ampuma harjoitteluakin on suoritettu erinomaisella menestyksellä (vieläkin saan kuulla tuosta edellisestä ratakeikasta) :D Metsästäjän opas on ollut kovassa käytössä tänä kesänä ja parhaani mukaan olen koettanut häntä opastaa.

Vaan hienoista keleistä huolimatta on kyllä tullut homehduttua sisälläkin koneen ääressä koettaen tehdä joitakin tunnistus tehtäviä neidille avuksi tulevaa tutkintoa varten.Nyt kun neiti on mummilassa vierailulla on sitten tullut noita tehtäviä naputeltua urakalla. Kyllä hän kirjasta kun kyselee niin vastaukset latelee kuin apteekin hyllyltä, mutta tuossa olikin ajatus että oikeasti opitaan laji tunnistus eikä järjestys kirjasta. Ja sitä paitsi vaikka tutkinnossa laji kuvat onkin samoja mitä metsästäjän oppaassa, niin onhan ne siinäkin napsittu sieltä täältä eikä suinkaan sivu ja kuva järjestyksessä.

Vaan jatkamme harjoituksia ja toivomme parasta että neiti saisi tutkinnon suoritettua, kun intoa ja kiinnostusta hänellä riittää ja jos se ei nyt vielä onnista niin eihän sitä kukaan kiellä edelleen kulkemassa mukana. Nuori kun toinen vielä on niin aikaahan tuohon harrastukseen varmana vielä on reilusti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti