14 kesäkuuta 2013

Sataa sataa ropisee.......

Niin se tämäkin pitkähkö poutajakso sai loppunsa ja meidänkin mäellä on koko päivän satanut vettä aivan niin kuin ennuste lupasikin. Ja näyttäisi sadetta ja ehkä ukkos kuurojakin vielä jatkuvan useammankin päivän ajan.
Ja eipä kyllä juuri tarhankaan asukeista näkynyt muuta kuin vain hivenen kirsua kopin oviaukosta kun töistä kotio palailin sen verran vain pilkisti että totesivat isännän tulevan ja takas kopin perukoille :D

Ja kyllä itsekkin tuossa tuumailin kahvetta keitellessä näin nuorison kieltä lainaten että EVVK, sillä olinhan järjestänyt iltapäivän ohjelmaksi uusien laitumien laiton.......

No luvattu mikä luvattu ja kovin oli vaativia ääniä lampolassakin että ei auttanut muuta kuin ryhtyä tuumasta toimeen ja lankoja virittelemään uudelleen. Kastuihan siinä vaikka olikin sadevarusteet, mutta kun se takki !!! Vetoketju otti ja hajosi niin eihän sitä saanut kiinni joten paidan etumus oli likomärkä, mutta lampaat ja vuohet pääsivät uudelle nurmelle onnellisena saateesta huolimatta päivälliselle.

Ja onneksi tuli ennakoitua ja koirien kanssa pidettiin eilen liikuntapäivä ja lenkkeiltiin kahteenkin otteeseen. Niin ei tarvitse toisia tänään kiusata viemällä sateeseen lenkille.

No onhan se sadekkin välistä tarpeen kunhan vain ei tulisi samanlaista sade rintamaa niin kuin viime kesänä, mutta poutapäiviä odotellessa on sitten sisätöille aikaa jos sitä nyt laittaisi sen uuden kasvulavan chileille ja paprikoille. :)
       Mukavaa kesää sateesta huolimatta toivoo pupu-poimurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti