24 kesäkuuta 2013

Paluu arkeen !

Juhannus meni ja nyt alkaa paluu arkeen, työviikko alkaa iltavuorolla niin kerkeää tässä aamu askareiden jälkeen hieman koneella piipahtamaan.

Juhannuksen aikaan aurinko helli lämpöisesti ja sama näyttää jatkuvan edelleen joten chiliukasvattamoon piti viritellä jo harsoja varjostamaan ja ikkunakin on pidettävä kokoajan raollaan, kun aurinko alkaa heti aamusta käymään kuumana ja chilit ja paprikat kastelusta huolimatta hieman lurpottaa. Niin että ei se liika aurinkokaan ole hyvästä.

Niin juhannuksena ei mitään ihmeellistä tullut tehtyä yhtenä iltana piipahdin vapaa-ajan "töissä" juhannus juhlilla ja yö aikaan käytiin sitten koirien kanssa lenkillä kun päivät on aivan liian kuumat. Nyt tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa meidän nuoremmankin ajurin kanssa pyörälenkkiä kun tähän asti ne on hoidettu apostolin kyydillä, Nelli kun on sellainen ADHD tapaus niin olen tuota pyöräilyä hieman arastanut, mutta joskushan se oli tehtävä ja juhannus yö kun ambulansseilla riittää varmana muutenkin töitä niin silloinhan oli hyvä aika testata kuinka toinen käyttäytyy.....

No sanoisin että aika hyvin homma toimi pienten alku tsempaloiden jälkeen, muutama kerta pyörän eteen kerta tienviitan väärältä puolen ihan sellaista pientä vain eli kaikki meni oikeastaan ihan hyvin kunnes .......

....... Ne pitkäkorvat ! Aina ne löytyy silloin kun ei välttämättä tarvitseisi ja kotona sitten tuli myös pientä palautetta vaimolta. " Siis rämäpyörä, kaksi koiraa ja sie otat samalla videota !!! "

                  " No mutta oli mulla sentäs kypärä päässä"  Oli minun ainoa puolustus :D

Tuossa hetki ennen jänistä joka veti täydellä kaasulla tien poikki, no onneksi on oppinut tulkitsemaan koiriaan ja huomasin käytöksestä et nyt lähtee ja kerkesin jarruttaa ja hypätä alas satulasta joten mitään katastrofaalista ei pääsyt tapahtumaan.


                     Hauskaa kesän jatkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti