09 lokakuuta 2013

Jälleen reissuun.......

Viime aikoina on kyllä saanut viettää aivan uskomattoman hienoja hetkiä koiruuksien kanssa, erittäin onnellisena on saanut katsoa kuinka toiset ovat antaneet 100 % panoksen työhönsä. Kyllähän sitä loma kaudella tulikin vietettyä useampikin tovi lenkkillä ja uskompa että nyt on saanut niittää sitä satoa jota on kylvänyt. :) Ja uskomattoman ihanat on minun tuki joukkonikin jotka ovat hyvin jaksaneet ymmärtää tämän harrastuksen. Kyllähän tässä menee sitä vapaa aikaa todella paljon, kun ei se riitä että otetaan vain koira tarhasta ja lähdetään silloin kun tarve on itsellä. Kyllä KOIRANKIN tarpeet pitää huomioida ja täyttää.

Niin jälleen olis reissu edessä ja pikku hiljaa on tullut pakattua reissu-reppua. Viime viikon loppuna oli meillä niin kuin taisi olla ympäri Suomen alue karsinnat. Meillä pääsi joka lohkosta suoraan kaksi parasta (8 koiraa)  jatkoon ja vielä 7 koiraa pisteiden perusteella jatkoon. Karsinta oli lauantaina ja kuumeisesti tuli katseltua nettiä milloinka tuloksia julkistettiin. Pyhä aamuna avasin konetta ja huomasin lähes kaikkien lohkojen tulosten tulleen ja pikaisesti laskeskelin että olisiko mahdollista että paikka Piirin mestaruus kisaan avautuisi. Syndän tuntui ottavan kierroksia pienoisesta jännityksestä. Ja kun iltapäivällä puhelin soi ja numero oli tuntematon syke nousi varmaan huippu lukemiin. Puhelimesta kuului naisääni joka ensin esittäytyi ja tämähän olikin meidän joukkueen johtaja, ja heti sainkin ilokseni kuulla jotta Hippu oli valittu jatkoon. Tunne oli aivan mieletön. Yli kuudesta kymmenestä koirasta oli Hippu päässyt 15 parhaan joukkoon ja lunastanut paikan Piirin Mestaruus kisaan. Ja sitten vain soittelemaan muutamalle tutulle ja tiedustella tulevan viikonlopun ohjelmaa. Vaikeuksiahan ei ollut kun tuomariksi kyselin erittäin mielelään ystäväni tuomareiksi lupautuivat. Ja erittäin hyvin tämä otettiin työpaikallanikin, johtaja lupasi viikon lopun vapaaksi jotta kisaan päästäisiin.

Pakkaaminen on jo aloitettu ja eväs politiikkaakin on suunniteltu. Majoituksen järjestin ihan meidän omalle porukalle kun läheltä kisakeskusta löytyi edullinen ja vapaa mökki ompahan Hipunkin mukavempi kun ei tarvitse stressaantua missään yhteis majoituksessa.Jos sitä laittaisi tuota herkkua maastoevääksi ja tekisi vielä lanttukukon luulisi jaksavan kaksi kisa päivää ja Hipulle tietenkin parhaat mahdolliset sapuskat matkaan :)
"Okei kyllä mulle passaa lähetään vaan ja se kakara (Nelli) sit jää kotiin eiks niin"


"Jeps mie sit kertoilen ensi viikolla kuinka sit kisassa kävi eikun heipsan" T: Hippu


1 kommentti:

  1. Hieno saavutus! Onnea matkaan! Eväspuoli kuulostaa mainiolta :-)

    VastaaPoista