05 kesäkuuta 2013

Huh hellettä !

Nyt on kyllä niitä poutapäiviä piisannut mitä niin kovasti viime kesänä kaipailtiin. Ja eipä ole tarhankaan väki kovin kummoisia jaksanut touhuta kunhan vain ottavat tarhan terassilla aurinkoa ja välistä kopin hämärään pois paahteesta. Lenkitkin on pitänyt jaottaa aamuvarhaiseen ja ilta myöhään kun päivällä on aivan liian kuuma juoksutukseen. Vain sisällä olosta ovat Hippu ja Nelli nauttineet aivan suunnattomasti kun kattopuhaltimet hurisee täydellä teholla niin sen vilpoisessa tuulahduksessa on aina mukava loikoilla.

Toivottavasti huomenna olisi hieman vilpoisampi ja pilvisempi päivä kun aamusta lähdemme ajamaan kohti pohjanmaata, no jos keli on tällainen niin sitten vain pysähdyksiä ja juomataukoja on useampia jottei Hippu läkähdy autoon ja Kun vielä pakkaa eväät itsellekkin kylmälaukkuun niin voi pysähdykset suunnitella levähdys paikoille niin pääsee Hippu samalla jaloittelemaan. Eli huomenna reissumme alkaa ja palailemme jossain vaiheessa ensiviikkoa kuvioihin takaisin.

                   Siihen asti kaikille oikein mukavaa kesää !

3 kommenttia:

 1. Ei käy tasan onnenlahjat ilmojen suhteen...

  Mutta oikein mukavaa lomareissua teille!

  VastaaPoista
 2. Täällä on ukkostanut koko viikonlopun ja vettä sitä on satanut nyt kunnolla,hyvä juttu..Oikein hyvää lomaa sinne,joo kannattaa tehäkii juomataukoja,sitä tulloo jano,jos ei saa vettä välillä ja kun on hellettä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos ! reissu meni mukavasti viime yönä kotiuduttiin puoli kahden aikoihin, perjantaina sekä lauantaina kyllä ukkos kuuro kävi tervehtimässä leiriläisiä ja hieman vettäkin saatiin samalla :)

  VastaaPoista