30 toukokuuta 2013

Perus koiran elämää ja vähän muutakin.....

Viime päivinä ei ollakkaan touhuttu mitään ihmeellistä, helteet on hellinyt tai miten sen nyt sitten ottaa. Sen verran tuossa touhuttiin että viimeksi lenkillä käydessä Hippu ja Nelli heittivät talviturkin pois. Olivat reppanat sen verran lämpöisen näköisiä, vaikka lenkille lähdettiin hyvissä ajoin aamusta, mutta niin se vain aurinko lämmitti todella lämpöisesti jo heti aamusta ja päätettiin sitten hieman vilvoitella matkan varrella olevassa purossa. Pientä suostutteluahan se vaatii ja Hippu minua hieman mulkaisi ilmeellä että "onks pakko jos ei taho" kuvia tuosta episodista ei valitettavasti ole, mutta jos sitä jossain vaiheessa kesää uinti kuviakin saadaan. :)

Vaan tänään piipahdettiin lasten kanssa lähikaupungissa pienellä kauppa kierroksella ja jotain pientä tarpeellista, no jotakin ehkei ihan niin välttämätöntäkin mukaan läksi (lapset kinusi muutamaa elokuvaa) No joka tapauksessa uusi teltta tuli ostettua kun se oli nyt tarpeellinen hankinta ja jokunen peiteharso kasvimaalle. Kaikkea ei nyt saatu ja jouduttiin jättämään tilaus/varaus,  joten ensi viikolla teemme sitten uusinta keikan kaupungille.

               Vaan oikein lämpöistä ja mukavaa kesää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostavat niin kesäisiltä nämä sinun viimeaikaiset puuhat :). Joko olet kesälomalla?

    Vanhin pojistani oli Joensuussa lomalla nyt kaksi viikkoa ja tuli pois keskiviikkona. Suomessa, varsinkin itäisessä, on kuulemma ollut todella mahtavat kelit.

    VastaaPoista
  2. Kesähän täällä on todellakin, kelit ovat olleet todella aurinkoiset toivottavasti poikasi toi tuliaisina aurinkoa sinne teillekkin jos vaikka ne tulvat helpottaisi. Ja itse asiassa jäin juuri tänään kesälomalle, yhdeksi viikoksi vain kylläkin ja loppu loma on sitten syyskulla :)

    VastaaPoista