28 helmikuuta 2013

Se on loppu nyt.........

No nyt sitten alkoi meidän tarhan väellä ansaittu vuosiloma, niin kuin varmaan monessa muussakin tarhassa.

Eilinen päivä meni kyllä hieman kärvistellessä kotosalla kun oli karstetta hangen pinnassa, edellisenä päivänä hieman jopa sateli vettä ja aamuyöstä napsahti pakkasta -10 asteen seutuville, joten metsään meno haaveet jouduimme eilen unohtamaan. vaan iltapäivästä keli lämpeni ja illalla hieman taas vettä tiputteli ja koko yön oli pitänyt suojan puolella. Aamulla tulikin noustua hyvissä ajoin ja hiihdettyä tarkastus lenkki metsässä. Hanki oli pehmennyt kohtalaisen hyvin, vain kuusikon pohjilla oli vielä  kovaa kerrosta vaan se oli pakkautunut niin tiiviiksi jotta koira pystyi  kulkemaan uppoamatta siinä. joten päätimme vielä kokeilla lyhykäisen vedon hyvästiksi jäniksille.  Vaan kumpika koirista saisi vielä metsään mennä siinä joutui tekemään tiukkaa pohdintaa mieli olisi tehnyt laskea vielä nuorikko juoksemaan kun maanantaina oli loisto ajo vaan palkkio jäi vielä metsään, mutta toisaalta taas.....

No Sydäntä särkevää oli kuunnella itkua tarhasta kun päätin kumminkin laskea Hipun metsään osasihan hän kumminkin sovittaa paljon paremmin ajovauhtiaan, kun Nelli vielä painaa täysillä nuoruuden innolla. Ja siinä vauhdissa kun niitä vaurioita tulee paljon helpommin kuin maltillisella menolla, kun olihan keli kumminkin siinä rajamailla että laskisinko kaveria enää ollenkaan juoksemaan.

 Vaan Hyvin Hippu vielä otti lomalle lähtö ajon, n. 40 min etsimisen jälkeen ajo läksi kulkemaan, ja kertaalleen jänis ystävälleni näyttäytyikin vuan kaukana ol joten juoksu jatkui. Kolmen tunnin ajon jälkeen Hippu sitten otettiin kiinni. Hippu oli itse kyllä sitä mieltä että vielä olisi voitu jatkaa, vuan kaiken varalta kun käpälät ja muutenkin kaikki oli vielä ok niin päivä päätettiin lyhyeen tällä kertaa, ja jääpähän kavereilla vielä ensi syksylle intoa juoksuttaa pitkäkorvia pitkin Karjalan metsiä.

                   

          Vaan oikein hyvää vuosilomaa kaikille koiruuksille ! 
                              Toivoo Pupu-Poimurit


                              Hippu  &  Nelli


p.s. näin joutoaikoina toimimme sivutoimisesti perheemme kissojen boduguardeina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti