01 helmikuuta 2013

Kehänkiertoa

Näin meillä tällä kertaa.......
                                           ...........Koirat kun on harrasteena niin välillä tulee kisattua sisätiloissakin.             (valitettavasti kuva on hieman epätarkka kun tytär joutui ottamaan kännykällä aika kaukaa)

Kerkesimme tuossa eräänä viikonloppuna Hipun kanssa pyörähtämään näyttelykehässäkin, ihan vaan kokeilu mielessä.

Vaikka näyttelyyn lähtöämme varjosti pieni huoli oli päivämme silti mukava ja antoisa

 Olimme nimittäin kotosalla koittaneet Hipun kanssa hieman harjoitella pitkästä aikaa kehänkiertoa, edellisistä keikoista kun aikaa oli vierähtänyt n. 6 vuotta. Vaan Hippu oli asiasta kanssani erimieltä, harjoittelu kiekoilla hän teki ihan totaalisen stopin istahti maahan ja ilmeestä näki kuinka hän tuntui sanovan minulle että....

..... "hän ymmärtää sen kun välillä juoksemme jäniksen perässä ilman että sitä ammutaan, vaan tää kehän juoksu, et voi olla tosissasi !"

ja tämä sama toistui joka kerta kuin koitimme harjoitella , vaan periksi en voinut antaa ja niimpä lopetimme harjoittelun aina vasta kun oli juostu edes yksi kiekko hyvin. ja viimein muutamaa päivää ennen kisoja Hippu juoksi treenit hienosti ei temppuillut yhtään ja toivonkipinä iti sisällä "jospa se siitä sitten pyhänäkin toimisi."

Viimein koitti näyttelypäivä kamat autoon ja ajamaan kohti näyttelypaikkaa. kun olimme hoitaneet alku selvittelyt jäi meillä vielä aikaa tutustua itse näyttely paikkaan Hippu oli kuin itse tyyneys ei tippaakaan hermostuneisuutta tutkaili vaan ympäristöä innoissaan.

Sitten viimein koitti meidän ryhmämme vuoro ja kuuliaisesti Hippu sitten kumminkin juioksi rinnalla, vaikka hieman sitä pientä pilkettä neidin silmäkulmasta löytyi ja taisipa saada hieman yleisönkin hymähtelemään.

Hippu nimittäin otti ja istuuntui joka kerta kun pyshdyimme ja anova katse isännnän silmiin sitten lady temppu vähän tässä myös tarjoan tassua no niin eiköhän näillä "papalta" makupala heltiä.
                     ( tuossa näkyy se lady temppu :D )

Tämä ei onneksi yhtään huonontanut koiran sijoitusta, omassa luokassamme Hippu sai Eri:n ja kilpakehässä sijoitumme toiseksi ja luonteesta tuli ykkönen. Pääsy kisaamaan parhaan nartun tittelistä taisi tyrehtyä siihen kun Hippu on kovassa metsäkunnossa (tietenkin tähän aikaan vuodesta).

Vaan tyytyväisiä olemme päivän antiin ja luultavasti sitten kesällä vielä lähdemmekin kokeilemaan uudestaan onneame näyttelykehässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti