10 huhtikuuta 2013

Pirtsakka Lady ...........

Tämä aamu on ollut jälleen aivan mahtava, ainakin kelien suhteen ja oli mukava taas pistää lenkkaria jalkaan ja lähteä tien päälle. Aamukahvit nautittua tuli pistettyä lenkki varusteet päälle, hihnat kouraan ja eikun pihalle.
Rappusilta kun huikkasin tarhalle päin et onkos mukaan läksiöitä niin alkoi välittömästi iloinen konsertti ja näytti et meidän ajuri neideillä ei olis mikään nivel missään kiinni, sen verta irrottelivat ja hetkuttelivat tarhassa kun näkivät minut hihnat kourassa. Niin ne vaan koiruudetkin osaavat nauttia lenkeistä, varsinkin kun kelit on hellineet meitä jo pitkän aikaa, nytkin aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta ja pakkasta on vain muutama aste, mikäs siinä on lenkkeillessä. Tänään tuli sitten otettua sellainen kymppikilsan verryttely lenkki vain ja taisi olla koirien mielestä liika vähän, kun virtaa näyttää olevan vielä jäljellä yllin kyllin. hetki sitten kun tuossa hörpin kahvetta ja samalla täyttelin verolappuja rupesi olohuoneesta kuulumaan epämääräistä ääntä, aivan kuin joku olisi repinyt jotain ????

noustuani tuolilta ja mentyäni katsastamaan tilanteen karu totuus iski vasten kasvoja........

................. Hippu voi ei !!!!!

Hippu ladymme oli sitä mieltä et lenkin jälkeen, vaikkakin liian lyhyen. Kuten pappa huomaat minulla on vielä energiaa vaikka kuinka paljon. Täytyy verrytellä ja venytellä. Ainakin teidän pinnaa :)

Täkki sellainen vanha kaunis kuvioinen jota vaimoni on vaalinut sai osakseen tuota verryttelyä ainakin hampailla ja ehken vähän tassuillakin. Siis Hippu repi täysin innoin kynsin hampain täytteitä pihalle ja näki et oli toooodella hauskaa.

Ja nyt sit minun täytyy keksiä kuinka tämä asia ilmaistaan, kunhan vaimoni palaa pollen kans ratsastus reissulta.  Kerkeisköhän pikaisesti piipahtaa kaupasta vaikka suklaata ja tulpaaneja ja jos kahveenkin keittäis valmiiks. :)Pappa hei ! musta jotenkin tuntuu siltä että äippä ei ehkä hirveesti tykkää tosta, osaaks sie muuten miten hyvin ommella ?????

7 kommenttia:

 1. Onnea lepyttelyyn! On nuo vaan niin nopeita tekemään kaikkea luvallista ja luvatonta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! kukkakauppa keikalla kuulemma selvitään vaan ei kuulemma pelkät tulppaanit riitä :D

   Vaan oisitpa nähny Hipun onnellisen ilmeen kun yllätin itse teosta. "kuunteles iskä miten kivasti tää täkki ritisee kun mie vedän hampailla" :D

   Poista
  2. Hahah, voin kuvitella :D Meillä Virkku on aina silleen "Mitä sää höpötät? En mää siihen koskenut" :D ei sulla olis ajokkiurokselle tarvetta? Kinnulassa olis Virkun sukulainen, Ranniston Ruuti vailla kotia, ja Soinissa on kuulema Virkun sisaruksista joku lopetusuhan alla...:(

   Poista
  3. Mie ite en pysty tällä hetkellä ottamaan lisä koiria, mutta meidän kylällä on yks mehtimies ollu koiraa vailla, multakin varaili pentua viime keväänä vaan meillä meni sillon pennutus vähän puihin, tietääkseni hällä ei vielä ole uutta koiraa tiedustelen asiaa kunhan niän häntä. ja puskaratio vaan piälle niin kyl sitä uus koti vielä heille löytyy.

   Poista
  4. Niin ja mie voisin kans soittaa tuossa huomenissa yhelle mehätyskaverille keskisuomeen jos vaik sattus tietää jonkun joka olis koiraa vailla :)

   Poista
 2. O-ooo,tuossa ei taida oikein enää lepyttely yritykset onnistua,tai saat todellakin kovasti lepytellä:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vaimo-kultani kun on käsityöalan ammattilainen niin nuo vanhemmat tekstiilit on kiintoisia ihan jo työnkin puolesta, joten eikun kukkaro matkaan ja rouvan kans kukka ostoksille. :D

   Poista