17 huhtikuuta 2013

Siitä se sit alkaa :)

Kyllä se kevät nyt tekee tuloaan vaikka taisi nyt jäädä ne pahimmat lössökelit väliin, ja empä kyllä siitä valita. Viime päivien aikana lumi on saanut lämpien öiden ja vesisateen muodossa kyytiä urakalla ja piha tiekin on jo ihan sula ja alkaa olla suhteellisen kuivakin, ihan pihaan ei kehtaa ajaa kun piha on vielä pehmeä. Vaan pelloillekkin on ilmaantunut paljaita laikkuja ja biotooppimme on sulanut hurjasti no onhan se etelärinne, mutta kuitenkin.


Koirien tarhassa vielä riittää lunta vaan kohta päästään sinnekkin tekemään perusteellista kevät siivousta, ja kunhan kesä tulee niin sitten alkaa uusien tarhojen teko ja muutakin mukavaa pientä puuhastelua on tiedossa.

Eilen nähtiin kevään ensimmäinen joutsen pariskunta ja suunta niillä näytti olevan meidän lahellä olevalle pienelle joelle jospa se olisi ollut se nuori pari jolla ei ole vielä ollut poikasia, innolla olemme odottaneet milloinka niille tulee ensimmäiset poikaset. kesällä täytyy käydä kameran kanssa hiiviskelemässä jos saisi nuo uljaat linnutkin kuvattua, kun pesiväthän ne samassa patoaltaassa majavien kanssa.

             Vaan aurinkoisia kevät päiviä kaikille  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti