25 huhtikuuta 2013

Kuva postaus
Nyt ei tarhamme väellä olekkaan tapahtunut mitään maata järisyttävää, ihan vain sitä normaalia koiran elämää loma-aikana. Lenkkeilyä ja sohvallalöhöilyä isännän kainalossa. No tarhan kevätsiivousta kyllä tuossa pidettiin ja tietenkin siinä lenkkeilyn ja löhöilyn välissä aina ruokatunnitkin pidetään :D

Itselläni on kyllä kameran laukaisu-sormea kutkuttanut , mutta nuo työt monastikkin hieman rajoittaa tuota harrastustoimintaa. Vaan nyt viikonloppuna olisi kyllä meininki käydä katsastamassa josko jotain kuvattavaa löytyisi, tietty pienellä keli varauksella ! Vaan sitä odotellessa laitan pientä kuvapostausta mitä vuosien varrella on saanut aikaiseksi. Ja jossain kaukana haaveissa siintää valokuvanäyttely, mutta ne kuvat ! (huoh)  Tuntuu että ei oikein osaa mitään kuvistaan sellaiseen kelpuuttaa, no aika näyttää :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Onko tarhan asukeista samantasoisia kuvia?

  VastaaPoista
 2. Taitava kuvaaja sinä oletkin!

  VastaaPoista
 3. Sulla on muuten sanavahvistus näissä kommenteissa. Moni ei jaksa kommentoida, kun näkee sen. Minä poistin sanavahvistuksen kauan sitten, enkä saa juuri roskapostia. Sen saa muutettua asetuksista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittä hän kovasti :)

   On tarhankin asukeista kuvia, mutta ei nyt sentäs studiokuvia. Joskus sitä on onnistunut saamaan ihan hyviäkin kuvia, nuo vaan on niin eloisia kavereita että niitä meinaa saada kuvattua. :D Hmm sanavahvistus, mielestäni en laittana sitä, mutta tarkistampa tilanteen heti :) ja tuosta taitavasta kuvaajasta en nyt tiedä, mutta tykkään touhuta välistä kyllä kamerankin kans tai mikä nyt vain sattuu luontoon liittymään.

   Poista
 4. Kävin tarkastamassa nuo asetukset olihan se päällä vaik ei pitänä ollakkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monella on se sanavahvistus päällä, kun aloittaa blogia. Sitä ei edes huomaa asetuksissa itse alussa. Se on kai automaattisesti päällä, jos ei huomaa poistaa.

   Poista
 5. Taitava kuvaajahan sie olet,kauniita luonnostakii otettuja kuvia..mulla on sanavahvistus,hmm,pitäisköhän poistaa se,ois varmasti helpompaa toisten vastailla!

  VastaaPoista