29 huhtikuuta 2013

Kuva maraton......

Sunnuntaina aamulla kello soi jo apus viideltä koska tarkoitus oli pitää kuvaus päivä, mutta koko yön jatkunut vesi sade muutti hieman lähtö aikaani koska ilma oli todella synkkä ja pilvinen joten suosiolla otin vielä tunnin nokoset. Hieman jälkeen seitsemän olinkin sitten jo aamukahvit juonut ja kuvaus välineet pakannut. Ensiksi suuntasin ihan koti maastoon, läheiselle purolle katsastamaan tilannetta siinä kulkiessa nautin aamun vitamiinit suoraan luonnon pakastimesta karpalot näin keväällä heti pikimmiten lumien sulettua ovat todella mehukkaita,  ja siinä samalla saa kuunnella sitä luonnon omaa sinfoniaa, niin voiko sitä enää aamu ihanammin alkaa. No  joutsenia, telkkiä, heinäsorsia jne ... olikin majavan patoaltaalla kohtalaisesti.  Vaan kun sitä kuvus suojaa siellä ei vielä ole niin ei niitä oikein päässyt lähelle hiipimällä jotta olisi saanut kuvattua. Itse Herra ja Rouva Majava olivat jo nukkumassa yö vuoron jälkeen. Mutta sen verran siinä tuli kumminkin tapahtumia jotta talviturkkini heitin kun tipuin jäihin, mutta ei hätää sain suojattua kameran ja puhelimen, mikä olikin tärkeintä kun ei nuo välineet ihan halpoja kumminkaan ole ja vaatteet saa aina pestyä ja kuivattua ja kun henkikään ei menny niin nou hätä. rutisteltuani sukista enimmät vedet, jatkoin sitten matkaa metsän poikki kotio samalla tuli jokunen kuvakin otettua.

Päivällä sitten kävin vielä eräällä koskella kuvaamassa ja vaimoni yksiselitteiset ohjeet oli että "eläkä sit keiku siellä virran päällä ja eläkä huku". No huoli on tietty ymmärrettävästikkin välistä aiheellista, kun ne kuvaus tekniikat ei aina ole ihan ergonomisesti oikeita tahi turvallisia ja kun noita pikku vahinkojakin välistä sattuu niin ...... myönnän aiheellista on :)

Vaan kuten voitte päätelläkkin, en keikkunut enkä hukkunut, joten tässä olisi joitakin otoksia sunnuntain kuvaus reissulta.

2 kommenttia: