22 toukokuuta 2013

Aurinkoa vielä piisaa....

Kesäisen lämpimiä kelejä on riittänyt oikeastaan jopa enempi jo tässä vaiheessa kun koko viime kesänä, ja ulkotöitä onkin ollut hyvä tehdä. Kesään on varustauduttu jo merkkailemalla kivet pellolta ja vaimo on häärinyt kasvimalla. Chilit ja paprikat ovat kasvaneet hyvin ja taimissa onkin jo havaittavissa ensimmäiset kukkan alut, nyt pitäisi laitella lämpöpenkki uusiksi jotta kesän alulla saisi taimet ulos.


Nellin kanssa on hieman treenailtu kesää varten, koska meillä oli meininki lähteä katselemaan ensimmäistä kertaa näyttelykehää. Kohtalaisen kivasti Nelli on suostunut juoksemaan (makupalat tekevät ihmeitä) , mutta hieman jänskään sitä siltikkin kun Nelli on erittäin energinen ja sosiaalinen, että kuinka sitten kehässä, kun on paljon muitakin koiria. No se nähdään sitten. Vaan kerron siitä sitten kunhan koitos on käyty :)

                         Mukavaa kesää !!!  : )


2 kommenttia:

  1. Mihin ootte ajatelleet lähteä näyttelemään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä näkymin Kerimäki tai sitten Mikkeli, mutta joka tapauksessa ennen syksuyä käymme näyttelykehässä. Kun tarkoitus oli aloitella myös tänä syksynä nuo ajokokeetkin. :)

      Poista