07 toukokuuta 2013

Kevät Ajot .......

Meillä kun ajattamisesta tykätään kovasti,  niin sitä sitten tehdään ympäri vuoden........

............... Tavalla tai toisella ja tällä kertaa sillä toisella tavalla :)

Emme malttaneet jäädä sisälle nyhväämään kun kelikin oli mitä mainioin, aamusta tuli käytyä koirien kanssa reilulla lenkillä ja iltapäivästä sit harjoitettiin tuota ajamista. Ja niin kun aamusella  meillä oli tyttäreni kanssa puhe että odottaisin hänen koulusta kotiutumista jotta hänkin pääsisi mukaan, niin jäi siinä lenkin jälkeen aikaa hieman koti askareisiin. Vaan välipalan jälkeen sitten kasattiin ajo vermeet ja eikun hommiin.
Hippu ja nelli hieman kyllä jälleen hämmästeli kun puhe oli ajamisesta, että mitäs tää tämmönen touhu tuas on?


     Hei ! Siis mitä sie oikein meinaat ? Eiks puhe ollu pikku ajoista ???


No tällä kertaa kumminkin näin. Pitäähän sitä välistä polle-pirteänkin päästä liikenteeseen, ja mikäs siinä oli ajaessa kun aurinkokin niin nätisti paistoi :)Vaan tehdystä työstä pitää kaveria kovasti kiittää...  Ja meidän perinteeseen kuuluu pienet totit työn piälle hään niäs tykkää kovasti melassista ja pitäähän siitä pieni lämmin toti sit tehä.Ja tietenkin pesu kuuluu asiaan urheilun jälkeen, ja kiltisti poika aina kuuntelee kun hoidetaan.


 Ja kieltämättä kyllä mukavalta se aina tuntuu kun toisen vie sit takas tarhaan hoitotoimien jälkeen, kun sit hän tulee vielä peräsä oville.... ja rapsutuksiahan sitä vielä pitää saada :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti