24 toukokuuta 2013

Kotitekoista harjoitusleiriä :)

Nyt meillä alkoi tiukka harjoittelu kotosalla, Nuorempi ajurineitomme Nelli tuli ilmoitettua näyttelyyn. Tai siis onhan sitä jonkun verran treenattu jo aikaisemminkin , mutta nyt aloitamme tosi toimet kun kyseessä on tuo meidän ms ADHD. Alun peräinen suunnitelmamme meni mönkään ja jouduimme ottamaan käyttöön vara suunitelman, mikä oikeastaan ehkä onkin parempi vaihtoehto koska meille jää kuukausi edelleen harjoittelu aikaa. Ja kun minäkään en ole varsinaista mannekiini tyyppiä niin voi olla parempi tosiaan jotta sitä treenaus aikaa on hivenen enempi. Käyttöpuolihan tietty on minulle se tärkeämpi juttu, mutta kun käyttökokeita varten tarvitaan myös näyttely tulos niin on tämä osittain myös pakon sanelemaa. Hirmuisia tuloksia en odota ihan itsestäni johtuen ja jos H:n saamme niin hyvä on :) No tietenkin jos Nelli näyttää pärjäävän niin tokihan sitten kehässä pyörähdämme useamminkin, mutta jos nyt aloittelemme matalalla profiililla :)  Vaikka pieniä paineita tuo se kun Nellin siskolla on jo kolmen näyttelyn saldona 1 serti ja 2 varasertiä, mutta sukulaissuhteista riippumatta koirathan on aina kumminkin yksilöitä siinä missä me ihmisetkin. Ja tulokseen kun myös vaikuttaa  paljon se pää joka pitää hihnasta kiinni. Se mitä oikeastaan toivon on, että osaisi itse olla mahdollisimman rento koska kyllähän se hihnan toinen pää tosiaan lukee aina erittäin hyvin myös sitä hihnan toista päätä, Eli peukkuja saa pitää pystyssä tulevaisuutta ajatellen. :)

               Iskä relaa nyt vaan,  kyl mie osaan :)

2 kommenttia:

  1. Meidän Elsa on kanssa vähän ADHD-tyyppiä. Mutta kummasti niistä saa näyttelykuntoisia kunnon harjoittelulla.

    Mutta kyllä on aina näyttelyissä ikävä Meidän Brutusta (hamilton, ruotsinajokoira), joka oli kuin kuningas kaikissa näyttelyissä. Se rakasti esitellä itseään. Semmoista ei varmaan tule koskaan enää. - Suomenajokoirista on kai ikimuistoisin Arja, joka voitti best in shown vielä kymmenvuotiaana. 21 kertaa rotunsa paras.

    Onnea näyttelyyn!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! :) Nellillä kyllä mielestäni on ihan hyvinkin mahdollisuuksia näyttelypuolellakin, ehken saisi kyllä olla lavat ja reidet hivenen puhtaammat, mutta heinäkuun alulla sitten nähdään mitä mieltä tuollainen pitkänlinjan ajokoira puolen ulkomuototuomari on meidän Nellistä. Ja on teillä ollut/on koirilla hyvät meriitit Onnea :)

    VastaaPoista