01 toukokuuta 2013

Hauskaa Vappua :)

Pupu-poimurien vappun vietto alkoi aamulenkillä, liikenteeseen lähdettiin heti aamukahvin jälkeen. Meininki oli jälleen lähteä katsastamaan kirkonkylän elämää, matkalla vain oli elämää reilummaltikkin. Jänöjä oli ensimmäisen noin parin kilsan matkalla peräti neljä kappaletta. Ekä mötkötti heti koti pelloilla mutustellen heinän alkuja pellosta, reilun kilsan päässä oli pupu pari naapurin pelloilla, ne oli sen verran lähellä jotta Hippu ja Nelli bongasivat ne ja pitihän niitä hieman hihnasta käskyttää, kun tuo isäntä ei taaskaan ruahtina löysätä hihnan lukkoa. ja kohtapa lähes kuonon edestä pinkoi pupu tien yli...... ja sit mentiin ja lujaa ja tietenkin kylätien jyrkimmässä mäessä ja alas päin totta kai, meteli oli tietenkin mahoton, yhtä aikaa molempien ajureiden kurkusta läksi kiljaisut se oli varsinainen vappurieha Pupu-poimurien tapaan.


Lenkin jälkeen laiteltiin hevosille hieman uutta tarhaa ja sit alkoi vappu herkkujen teko.....

..... luvassa oli jälkiruoaksi simaa ja munkkeja.


 Lapset oli sitä mieltä että kookos rasvan haju ei ole mitenkään mielyttävä, mutta loppu tulos kyllä maistui :)

     Vaan oikein mukavaa Vappua kaikille Pupu-poimurien puolesta

6 kommenttia:

 1. Kyllä olisi pitänyt koirien päästä pupua haistamaan ;).

  VastaaPoista
 2. Juu ehdottomasti :) Hippu ja Nelli oli ihan samaa mieltä, kun oli kuulemma todella törkeetä käytöstä, kun tuolla lailla ihan kuonon edestä juoksee, kun toiset on kaikessa rauhassa lenkillä. :D

  VastaaPoista
 3. :). Oletko muuten mukana Facebookissa Ajokoiraryhmissä?

  VastaaPoista
 4. En ole tuolla facebookin ajokoiraryhmässä, en ole edes tiennyt sen olemassa oloa.

  VastaaPoista
 5. Kirjoita hakuun Suomenajokoira. Paljon suomalaisia on myös ryhmässä Finskstøver i Norden. En muista pitääkö niihin saada kutsu. Jos tarttet kutsua, niin multa saat. Siellä on paljon asiaa koirista.

  VastaaPoista