25 elokuuta 2013

Nellin Loman päättäjäiset :)

Perjantaina oli vihdoin ja viimein Nellin vuoro päästellä loman höyryjä ulos, ja kun vanhempi tyttäremme halusi viettää synttäreitään ihan vain kaverien kanssa. Ja kun meidän oli määrä kadota maisemista hetkeksi niin eikun vermeet kasaan ja metsään.

Töiden jälkeen laitettiin nuoremman tyttären kanssa vermeet kyytiin ja Nelli takaboksiin sit vielä vaimo-kulta töistä kyytiin ja auton keula kohti kotitilaani. Perille päästyämme tutka vain päälle ja eikun hihna irti. Nellihän näytti meille heti mistä tämä tyttö on tehty "nopeasta hausta" ainakin sillä kertaa :) Ei kerennä Nellillä kuono tuhista kuin n. 2-3 min kun ilmoille räjähti mieletön äläkkä, se oli se niin sanottu perslähtö. No eihän se ajo heti sujunut niin mallikkaasti kuin edellisenä kautena, ja olihan silloin tietty maasto kuiva ja lämmin keli. Vaan ei hätä ollut tämän näköinen alku kankauksien jälkeen pikku hiljaa ajo sitten rupesi kulkemaan mukavasti. Ja kun kyseessä oli eka treeni kerta loman jälkeen, niin pidettiin ihan vain sellainen kahden tunnin leikki hetki. Illan lopuksi sitten Nelli käskytti jänöä omaan tuttuun tyyliinsä ja siihen oli sitten sen kertainen harjoitus hyvä päättää.

Tietysti näkökulmiahan on monenlaisia, mutta itse pidän tärkeänä sitä. Jos vain suinkin mahdollista niin en koskaan lopeta treeniä hukkaan, vaan sellaiseen hyvään ajoon. Ja varsinkin nuorella koiralla pidän tätä ensisijaisen tärkeänä seikkana. Mutta tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja seuraava kerta sitten onkin jo hivenen pidempi keikka. Mutta siitä sitten seuraavalla kerralla.

       Tässä vielä Nellin ääni näytteet tuon kyseisen keikan lopusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti