13 elokuuta 2013

Vapauden kaipuu !!!!

Kyllä se vain noilla luontokappaleilla tuo sisäinen kello tikittää tarkasti kun alkaa nämä illat pimentyä ja viilentyä Niin rupeaa tarhan väki olemaan ikään kuin varpaisillaan. Ja kait ne lukee isäntääkin kuin avointa kirjaa et kaipa se itselläkin alkaa olla kaihoisat katseet metsänlaitamille yhtä lailla niin kuin noilla karvaisilla kamuillakin. Onhan sitä tietty itse tullut viipetettyä tuolla saloilla pitkin kesää kerran jos toisenkin, mutta ei se ole ihan sama kuin kaverin kanssa ! Siinä kun istut nuotiolla keittelet aamukahvit nokipannulla ja kuuntelet kun kiihkeä ajo helähtää ilmoille, siinä on sitä jotain ! Jota ei oikein voin sanoin kuvata.

Vaan tuota uskomattoman hienoa tunnetta tuntuu Hippu ja Nellikin kovasti jälleen halajavan, ainakin siihen malliin tuossa päivänä eräänä sai tuas tarhan ovi kyytiä. Hippu repi hillittömällä apinan raivolla tarhanovea, ja kun kävin tarkastamassa tilanteen niin oli näky sen mukainen että eipä meidän paikallinen purkualan yrittäjäkään ole yhtä tehokas ! Ja auts töihinkin pitäis juuri lähteä, no eikun pönkä ovelle ja eikun toivoa parasta sekä pelätä pahinta ! Töistä kun palailin sydän hieman pamppaili ketään ei näkynyt, mutta ei kuulunut ajoakaan. Tarhalle kun saavuin niin rupesi kopin perukoilta päitä pilkistämään ja pönkäkin oli vielä paikallaan HUH HUH onneksi. Liekkö olleet kaverit sen verta väsyneitä urakoinnista etteivät kuulleet auton ääntä pihaan saapuessaani. pienet rapsutukset sit kahville ja samalla suunnittelemaan oven korjausta kun eihän siinä sitä pönkää nyt ihan loputtomiin voi pitää.

Ja sitten eikun töihin ! vasara ja nauloja ja niin eespäin :DJa tältä se sit näytti ! pönkä oli tarpeen, ei olis muuten luultavasti ollut ketään paikalla töistä palattuani :D                                Siis tuoko ?????


  Ja myökö ??? Eeeei  en tunnusta ! Se oli varmaan toi naapurin koira.


                                     Siis mitä !


                            Hippu tuu äkkiä katto !


Ei voi olla totta. Siis törkeetä käytöstä, ei minkäänlaista arvostusta ja mikä työ myö tuossa tehtiin !


No pakko kait se on sit odottaa sitä elokuun 20 päivää. Vaan oottakaas sit muuten juoksetta meinataan ottaa muutamat treenit ennen tositoimia, Ja eihän täs ole enää kuin viikko ! tsemppiä loppu vankeuteen kaikille karvakamuille T: Hippu ja Nelli :)

3 kommenttia:

 1. Aamun naurut sain tuosta kuvasarjasta! Että ne osaa olla syyttömän näköisiä :D.

  VastaaPoista
 2. On kyllä mainio kuvasarja :-)

  Minullakin alkaa kohta koiratarhan rakentelu. Kunhan palaan sorsajahdin aloitusreissulta, niin pihan perälle olisi tarkoitus pistää pieni tarha. Vipstoren valmiita Jämpti-tarhaelementtejä.

  VastaaPoista
 3. Juu isin pikku-kullanmurut :D siis toi syytön-ilme on noilla ajureilla ylipäätään varmaan syntymälahjana saatu kun heti pennusta niillä on se homma hallussa. Minustakin tuli kyl mainio tosta kuvasarjasta vaikka kännykällä onkin kuvattu kun toi minun järkkäri sanoi työsopimuksen irti. Ja isomman tarhan tekoa pitäis itsekkin aloitella. Elementtejä olisi jo valmiina ja tarkoitus olisi tehä sit toiseksi pääksi sellainen "koiratalo" siis vähän niinkuin tyyliin leikkimökki paitisi lämmin versio.

  VastaaPoista